tirsdag 4. mai 2010

Tacopai

I dag sto Tacopai på menyen hjemme hos meg. Jeg ble fornøyd og syntes det var godt, så tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere.

Dette var det jeg hadde i paien og her kommer oppskriften.

BUNN:
4 dl hvetemel
1/2 ts salt
2 ts bakepulver
50 g margarin (jeg bruker som regel alltid meieri smør)
1 1/2 dl melk

-Trykk deigen i en smurt paiform
-Bruk en gaffel og stikk noen hull i bunnen før du steker den så den ikke blåser seg opp.
-Stek i 10 min ved 200 grader i stekovnen


FYLL 1:
1 hakket løk (jeg foretrekker rødløk)
500 g kjøttdeig (kylling er min favoritt)
1 pose taco kryddermix + 1 dl vann
(evt. 1 boks maiskorn)

-Brun kjøttdeigen og løken mens paibunnen står i ovnen.
-Bland inn taco krydder og vann. Kok et par minutter.

FYLL 2:
4 tomater hakkes
2 dl creme fraiche
4 ss majones
1 kryddermål pepper
2 dl revet ost

-Bland alt i fyll 2 og smør ut på den forstekte paibunnen.
-Bred over fyll 1 og evt pynt med noen løkringer på toppen.
-Etterstek paien i 15 minutter ved 200 grader.


Paien kan serveres slik den er eller med evt en frisk salat, taco saus, salsa, creme fraiche eller en hjemmelaget guacumole.


Terningkast 5. Bør prøves! Kos deg med maten.

Nå skal jeg se ferdig Masterchef som jeg gjerne skulle ha vært med på selv, og etterpå skal jeg se Paradise Hotel. Formen er ikke bra og jeg har sittet med feber i hele dag, men jeg liker ikke å være syk så lever som ellers og håper jeg blir frisk snart for i morgen skal jeg på bowling med godfolka. Febersmil.

Ha en fin kveld videre!

2 kommentarer:

Bodil sa...

DEN så skjiitdigg ut :D mmmmmm

Line sa...

den er veeldig god, men også veldig mektig:P try it:D