onsdag 18. august 2010

Riga neste helg

* Du kan spise en god middag her på en eksklusiv restaurant for ca 150 kroner. Da får du drikke og kanskje en dessert også til prisen. Igår spist vi biff på en av Rigas flotteste restauranter, og betalte ca 140 kroner hver. Helt enormt billig med andre ord.

* Tøy er en sjette del av prisen hjemme. Er du heldig kan du finne fine jeans til femti kroner, topper til 15 kroner og jakker til under hundrelappen. Undertøy er også rått billig, jeg har handlet så sick mye av det her. Skal bytte ut alt jeg har hjemme, og legge alt nytt inn. Jeg har kjøpt 10 bher, 20 g-strenger og masse hipstere. Dette betalte jeg rundt seks hundre kroner for, og det har en kjempe god kvalitet.

* Alkohol er det gøyeste her, siden utelivet er rått. Jeg elsker det! Store strawberry daiquri koster ca 40 kroner på de hippeste utestedene, men er du på lokale barer betaler du ca 25 kroner. Dette gjelder også andre drinker. Shots ligger på rundt 15 kroner. Det har med andre ord blitt en god del tequila..

Man trenger mildt sagt ikke blakke seg for penger her i Latvia, det er nesten en skam hvor billig det er her for ting. Ønsker dere å dra en plass der shoppingen er bra, maten er god, prisene er rimelige og utelivet er rått, anbefaler jeg dere alle å besøke Riga.

Hentet fra Kristina Andersen.

Dette høres jo veldig bra ut. Jeg gleder meg!

6 kommentarer:

Silje sa...

Vi har vært i Riga :)

Line sa...

Var det bra der? Hva gjorde dere der? :)

Silje sa...

vi lå på et hotell ganske nære byen, var å "shoppet", i dyrepark, innom kasino og diverse. Jeg fant meg ikke EN ting der, og var ikke imponert.. men vi var der i mars eller noe da!

bare vet at jeg ikke kommer til å dra dit igjen, men alle liker jo forskjellige ting :)

Line sa...

åja, så dumt a.. Har hørt mange som har vært der på weekendturer og har funnet masse fint og ikke minst billig. vi skal jo dit på julebord med jobben til Espen, så det blir mest for å drikke og ut å spise, men jeg skal hvertfall utforske shoppingmulighetene der, og se om jeg finner noe:)

Silje sa...

okei :) vi var ikke der for fest da :) men vi var på spa, og det var braaa! :D

Line sa...

i see.. :) spa er herlig da:)