fredag 30. desember 2011

Året 2011

Etter et år med mange gode og dårlige hendelser kan vi avslutte dette året med en herlig nyhet.

I juni fikk vi en sjokkerende og gledelig beskjed om at vi ventet et lite nurk 19.desember 2011. Vi var så glade og lykkelige over å bli foreldre, og at to skulle bli til tre. Etter mange kontroller og turer til både Elverum og A-hus fikk vi vite at det ikke var håp og at vi dessverre måtte avslutte svangerskapet etter 23uker. Alt gikk så fort og den 19.august 2011 måtte vi dessverre ta farvel med lille Dennis, og tre ble til to igjen. Det er det verste jeg har opplevd i hele mitt liv. Ingen burde få oppleve og miste sin egen unge! Det har virkelig vært et tøft halvår! En ting vi var sikre på var at dette skulle ikke knekke oss! En dag skulle vi bli en familie. Det var ikke noe annet vi ønsket oss mer.

Men to måneder etter aborten ble vi begge sjokkert på nytt... Bare fire måneder siden sist... Det kunne ikke være mulig?? Så fort etter aborten?? Det må være en feil.. Vi tok en test.. Nei, det er for godt til å være sant!? Vi tok en ny test.. Vi tok en tredje og siste test som viste teksten "GRAVID".

Helt utrolig!! Følelsene var veldig blandet i begynnelsen. Vi hadde akkurat mistet den første, og nå skulle vi allerede begynne å glede oss over den lille i magehuset. Vi gledet oss veldig!! Men samtidig så sørget vi over Dennis, og vi var så redde for å miste lille spire. Det gikk 8uker og vi dro på første svangerskapskontroll. Legen trodde ikke sine egne ører. Det gikk 10uker og vi dro til Elverum på tidlig ul. Der var h*n! Helt utrolig, men da gikk det litt mer opp for oss. Det gikk 12uker, en stor milepæl. På bittelille juleaften dro vi til Elverum på ny ul og vi fikk se lille spire igjen. Så koselig og godt å se det lille hjertet slå, og h*n hadde vokst så mye siden sist! Så på juleaften pakket vi inn ul-bilde og dikt i gave til foreldrene våre. Da var tiden inne for å fortelle dem den koselige nyheten.

Så den 29.juni 2012 venter vi en liten prins eller ei lita prinsesse. Gjett om vi gleder oss!

-puss puss

1 kommentar:

MindeCaroline sa...

Nåh Line!
Så fantastisk, dere er velsignet med et nytt spirende liv i magehuset.
Denne gangen skal alt gå bra!
Lykke til med alt, klem!