fredag 27. januar 2012

Det store navnevalget!

Når vi fikk den sjokkerende beskjeden om at jeg var gravid i slutten av juni i fjor, var en ting sikkert. Kjønnet på den lille i magehuset hadde ingen betydning. Gutt eller jente, rosa eller blått. Hvilken rolle spiller det?

Men vi ønsket veldig å vite kjønnet, pga alle innkjøpene som ventet oss.

Denne gangen var meningene de samme, og denne gangen har vi pakket bort mye av de blå innkjøpene vi gjorde i fjor sommer. Vi har allerede gitt bort litt av de blå tingene, men har fortsatt igjen litt klær, tekstiler og et par vegglamper om noen skulle være interesserte. Om dere evt venter en gutt eller kjenner noen som venter en gutt, så er det bare å si ifra.

Men nå over til overskriften. Dennis ble navnet på vår lille, fine engel i himmelen. Nå har vi allerede begynt å tenke på navn til jenta i magen. Navnelista var veldig lang i starten, men nå står vi igjen med 3 navn. Begge liker de 3 navnene godt, men vi har hver vår favoritt. Vi vil ha kun ett fornavn til henne, og det skal være kort. Vi har selv korte navn, og kun ett fornavn hver. Vi ønsker et navn som vi liker, er fornøyd med og som passer til lille jenta vår. 

Google

Topp 10 jentenavn for 2011:
  1. Emma
  2. Nora/Norah
  3. Sara/Sahra/Sarah
  4. Sofie/Sophie
  5. Linnea/Linea
  6. Thea/Tea
  7. Maja/Maia/Maya
  8. Emilie
  9. Ingrid/Ingri
  10. Julie
Hentet fra Statistisk sentralbyrå. 


Hvis dere har noen navneforslag tas det imot med stor takk! Smil.

-puss puss

12 kommentarer:

Kristin T. S sa...

spent på hva slags navn dere velger Line :)

Her stod Nicoline, Mathilde, Lotte og Amina på navnelisten hvis vi fikk en jente <3 Men får spare de navnene til nestemann kommer, hvis vi får ei jente vel og merke ;)

Anne Myrvang sa...

Sliter litt med navnevalget vi også ;) Skal ikke være lett... :)

Line sa...

Kristin: vi er veldig spente sjøl, for nå har vi virkelig ikke peiling på hva det blir.. :P et av de navnene du skrev opp er faktisk på lista vår og min favoritt:)

Line sa...

Anne: nei, det er ikke lett!!! Det finnes såå mange fine navn <3 man må bare finne det rette;)

Inger Johanne sa...

Det finnes så mange fine navn, så det er vanskelig å velge. Foreslår at dere velger et som ikke "alle andre" har. Jobber som lærer, og når det er tre elever i samme klasse som har samme navn, ville ikke jeg syns det var så stas.
Gleder meg til å se alle innkjøpene framover!

Inger Johanne

Silje sa...

Jeg syns selvfølgelig Tilde er veldig fint da <3

Ellers liker jeg Hedda og Emilie :) Leah og Linea er også fine

Tonje Iren sa...

Mitt favoritt jentenavn nå for tiden er nok Lykke, synes det er så utrolig fint! Ellers så må jeg jo si at Leah også er et veldig godt alternativ ;-)

Line sa...

Inger Johanne: Hehe, jeg skjønner deg veldig godt! Det er ikke noe kult for barna heller når alle heter det samme som seg sjøl :P Kanskje litt gøy i begynnelsen, men etter en liten stund er det bare plagsomt:P

Line sa...

Så flinke dere er til å kommentere <3 Jeg blir så glad! :D

Silje: Alle var fine navn! <3 Både Hedda, Leah og Linea har vært høyt på lista :) Linea blir litt for likt mitt eget navn på skrivemåten, men ikke uttalelsen da:)

Line sa...

Tonje Iren: Lykke er kjempefint <3 Har hatt Leah som en av favorittene, men "strøk det bort" pga at det var ei søt jente i grenda som het det samme;) Det ligger blant vår topp 10:)

Therese sa...

Gratulerer så mye med den lille jenta i magen :) Er så gla på deres vegne! Hva med å kalle opp etter begge bestemødrene.. f.eks Mari eller Marie? Ellers er Lotte, Tilde og Thea fine navn også. Altfor mye å velge i! hehe <3

Line sa...

Tusen takk, Therese <3 :) Ja, døm vil veldig gjerne at vi skal gjøre det;) Eller så har vi tenkt på navnet Ingrid, siden to av oldemødrene heter det. :) Det er altfor mye å velge i!! :)