søndag 12. mai 2013

★ Tjohei! ★

Hei! Lenge siden sist! Det kan man trygt si... Travle dager med lek og moro, ei Emmasyk-mamma, familie & venner, trening & jobb = lite blogging, rett og slett!

Emma har blitt så aktiv og flink, og er OVERALT(!) om dagen, både høyt og lavt, og det er så moro å se! Hun er ei solstråle fra morgen til kveld, og jeg synes det er så kjedelig at jeg går glipp av så mye nå som jeg er tilbake i jobb, men sånn er det bare. Jeg må bare prøve og venne meg til det, for til høsten blir det verre. Da begynner Emma i barnehagen, og er der på dagtid, mens jeg jobber efta & kveld da hun er hjemme med pappaEspen. Det kommer til å bli tøft, men det er forhåpentligvis bare for en liten periode! I hope!


Fine jenta vår, som lyser opp dagene våre, og som jeg prøver og tilbringe hvert eneste sekund sammen med nå som jeg har så liten tid hjemme. Hun er så snill og god, og jeg får aldri nok av henne!

Håper alt er bra med dere, og tusen takk for at dere er så trofaste og titter innom selvom det er veldig stille fra denne kanten for tiden!


★ PUSS PUSS ★
2 kommentarer:

Vigdis sa...

Emma er så fin! Håper dere koser dere masse! Hørtes tøft ut med å jobbe hver ettermiddag når hun skal i barnehagen da? Er det bare kveldsjobbing der du er?

Line sa...

Vigdis:

Hei:) Det gjør vi! Nyter hvert eneste sekund! :)

Ja, jeg tror det ikke kommer til å gå, for meg.. Jeg kommer til å savne henne altfor mye, og gå glipp av såå mye! Får ikke sett verken Emma eller Espen siden de er i BHG og jobb samtidig, mens jeg jobber 14-22/23 hver dag & helg.. :/

Jeg jobber som kokk i restaurantbransjen, og der er det håpløse arbeidstider.. Men til vinteren har jeg mulighet til å jobbe fra 10-17 heldigvis:) For da har vi tidligvakter også, men fra mai-desember har vi åpent fra kl 15-22...

Sånn er det bare dessverre.. :/

Håper alt er bra med dere! <3

Puss puss:)