torsdag 25. april 2013

★ Siden sist ★

Hei alle sammen! 

Da ble det plutselig noen bloggfrie dager på denne kanten.. Dagene har virkelig gått i ett siden fredagen, da jeg fylte hele 25år, og halvveis til 50..! Hjelp!

I helga feiret vi bursdagen min med familien, spiste altfor mye kake, is og mat. Vi fikk besøk av mamma & W på lørdagen, og etter ett par glass med rødt, ble søndagen veldig kje! Litt utpå søndagen ble Emma og jeg med til mamma & W (mormor & Besten), og kom hjem først i dag. Vi har kost oss masse, og hatt noen kjempefine dager med shopping, lek & moro. Jeg fikk litt penger til bursdagen min, som jeg lett fikk brukt opp på klær, sko, og bittelitt til hjem & interiør.


Måtte bare vise dere noen sukkersøte bilder av Emma, pyntet og klar for familiebursdagen på lørdag. Hun er så fin, og jeg er så utrolig stolt av henne! Min skjønne solstråle & sjarmtroll!

Btw, wish me luck! For i morgen er jeg tilbake i jobb, etter 16måneder med "fri" fra jobb pga et veldig komplisert og vanskelig svangerskap, sykehusinnleggelser på føden & OBS-posten, prematur fødsel, Emma innlagt på nyfødt intensiven i 10uker, og 11mnd med mammapermisjon  ...Som nå dessverre er over!

I morgen er det tilbake til hverdagen med Emma- & Espenkos + trening på dagtid, og jobb på eftan og utover kvelden. Det blir rart og uvant, men Espen gleder seg ihvertfall veldig over å begynne med permisjonen sin.★ PUSS PUSS ★
1 kommentar:

Vigdis sa...

Gratulerer med vel overstått! Hvordan har det gått med å begynne å jobbe igjen? Håper Emma trives godt hjemme sammen med pappsen da :)
Synd dere ikke fikk lengre permisjon pga mye legebesøk :/