tirsdag 30. april 2013

★ Tilbake til jobb ★

Hei dere!

Det har gått noen dager imellom blogginnleggene i det siste, men her er det full fart fra morgen til kveld. Jeg er tilbake i jobb, mens Emma & pappaE koser seg hjemme med pappaperm.

Det har vært veldig uvant å være tilbake på jobb, og det ble jo brått bestemt at jeg skulle tilbake i jobb, men etter den første dagen var overstått har det gått overraskende bra. Men fy som jeg savner Emma når jeg er på jobb!!! Jeg drar på jobb kl 14, og er ikke hjemme før etter kl 22, da Emma sover søtt og godt i senga si. Jeg får så lyst til å vekke henne, og klemme henne i timesvis, men det kan jeg dessverre ikke gjøre.. 


Jeg fikk som sagt ikke forlenget permisjon pga alt vi har vært igjennom, men det får vi dessverre ikke gjort noe med. Men jeg håper for alle andre som kommer i en lignende situasjon som oss, at de endrer på reglene, og kan få noen dager ekstra som fortjent.


Nok om det.. Jeg har hatt fri både i går og i dag, og setter så utrolig stor pris på de fridagene jeg har! Jeg har kost meg masse med Emma, selvom vi har vært på sykehuset og kontroll.

Håper alt er bra med dere, og tusen takk for at dere tar turen innom. Skal komme med litt hyppigere oppdateringer framover. Smil. 

Dere kan også følge meg på instagram, hvor jeg legger ut flere bilder daglig fra hverdagen vår. linevingelsgaard heter jeg der.


★ PUSS PUSS ★
1 kommentar:

MindeCaroline sa...

Så bra at jobbstart har gått bra. Husker savnet man kjenner på da man skal ut i jobb etter mange uker med knøtta.. Gudskjelov går det seg til, og man får bare kose desto mer den tida man har med dem.
Lykke til med jobbing igjen! Klem