søndag 19. juni 2011

Gangen.. Hvilken stil skal jeg gå for?

Det er så gøy og drive med oppussing, få nye farger på rommene, kjøpe nytt interiør, nye farger på gardiner, puter, duker...


Espen og jeg trives så godt her vi bor nå, og det at vi kan gjøre det vi vil, til en viss grad så klart, er så moro. Jeg er ganske opptatt av interiør, jeg har ikke så mye greie på det, men så lenge jeg trives og jeg synes det er fint, så bryr ikke jeg meg så mye hvis mamma, naboen eller ei venninne synes at det er stygt hos oss. Man skal trives der man bor, så da gjør jeg det jeg kan for at Espen og jeg skal trives på best mulig måte.


Men noen ganger trenger jeg litt innspill fra andre med litt tips og råd for hva som er som evt passer best, hva som er finest eller hva som lønner seg. Og dere kan gjerne komme det til meg.

I går fikk jeg masse bilder i hodet om hvordan jeg vil ha det på soverommet og i gangen, og det er moro. Noen er litt "uklare" og jeg vet ikke helt hvordan jeg vil ha det ennå. Bildene endres noen ganger og det gjør meg usikker på hva jeg skal gjøre. Jeg er jo veldig glad i maritim stil. Stjerner, striper, hvitt, blått, anker, båter, kart... Så det jeg begynte å tenke på i går var om jeg kanskje skulle ha en litt maritim stil i gangen. Hadde ikke det passet fint? Veggene blir i fargen tåkedis (grå) med hvite lister og hvite dører, og da tenker jeg det kanskje hadde blitt fint med en liten benk i hvitt, med puter i blått og hvitt med stjerner og striper? Kanskje et gammeldags verdenskart innrammet på veggen? Et lerrett med et anker på?

Jeg er jo veldig glad i sånn stil, så jeg tror jeg må ha et rom med maritim stil. Og etterhvert blir det kanskje litt maritim stil på uteplassen vår når vi får kjøpt egne utemøbler.Men hva synes dere?

-puss puss

5 kommentarer:

Aireen sa...

Jeg synes at forslaget ditt med maritim-stil i gangen høres kjempefint ut. Et tips er å sjekke ut Europris sine puter..de hadde i hvertfall noen knallfine puter med stjerner til en billig penge i vår..

Liine sa...

Takk, ja, jeg tror det blir maritim stil, for jeg synes det er litt moro å gjøre litt ut av rommene istedet for å kjøre samme stil på alt.. :) de putene er allerede kjøpt inn:) men tusen takk for tipset:)

Irene sa...

må snart ta meg en tur at skjønner je, så je får sett hvordan de får det :)

Irene sa...

Høres ut som det blir fint ho dekk hvertfall :)

Liine sa...

Ja, det må du gjøre:) men nå ser det veldig bomba ut her da, så det gjør ikke noe om du evt venter hvertfall et par dager;)) hih..