søndag 17. juli 2011

En herlig helg!

Det har ordnet seg, vi har fått solgt sofaene, begge to! Er så glad, for nå får vi den plassen vi trengte. Så om et par uker har vi ekstra plass, looking forward to it! Smil..

Denne helgen har vært en så koselig og bra helg. Jeg har storkosa meg masse, med den fine samboeren min og hans herlige familie.

På fredagskvelden koste vi oss med grillmat, bålkos, fiske, family & friends nede ved elva.

Lørdag koste jeg meg hjemme på dagen med litt husarbeid og planlegging mens Espen var på Hamar og i Elverum en tur. Jeg var innom jobben en tur og hilste på de fine kollegaene mine, nå savner jeg jobb og gleder meg til jeg blir friskmeldt. På kvelden var vi hos foreldrene til Espen før vi dro videre til søskenbarnet hans Irene og hennes familie. Alltid like koselig å besøke dem.

I dag sov vi leeenge, og godt var det! Vi har bare slappet av, og i kveld blir det "lørdagskos" med taco, chips, godis og film. Elsker sånne kvelder sammen med han jeg elsker over alt!
(Har dessverre ingen bilder fra helga siden jeg har klart å rote bort laderen til kameraet mitt..)

Men hei, hvor er sommeren?? Jeg savner brunfargen som jeg ikke har sett på et par år. Man må vel til varmere strøk for å finne den igjen??

2 kommentarer:

Liinea sa...

Det var tider! :))

Irene sa...

Kjempe koselig at dere kom innom :)