onsdag 20. juli 2011

Jeg tenker nok du skjønner det sjøl

Tror det eller ei for de som kjenner meg.. Jeg har i dag, for første gang i mitt liv kjøpt meg en bok. Nei, det er ingen oppskriftsbok eller bok med bilder, det er en bok med ganske liten skrift (spør du meg) og inneholder over 200 sider. Jeg er ikke den som tar med meg bøker på stranda, på biltur, togtur, i senga osv.. Har jeg blitt voksen? Hva skjer? Nei, hvis jeg først skal lese en bok, så må den være veldig interessant, og den skal ikke være på RingenesHerre-tykkelse. NO WAY!

Men etter mange anbefalinger fant jeg ut at jeg kunne prøve meg på denne boka:

En forferdelig historie etter det lille jeg har hørt, men denne tror jeg ikke blir noe problem å lese. Begynner nok allerede i kveld siden jeg sliter med å sovne om nettene for tiden. Jeg sovner som regel et par timer etter Espen, så da passer det bra med en fengende bok å lese.

Noen som har lest denne boka? Hva synes du om den?

-puss puss

3 kommentarer:

Irene sa...

Jeg har ikke lest den (er ikke akkurat noen lesehest heller da så). Men er det en sann historie? Har lest noen slike bøker, og de er av de beste jeg leser. Lykke til med lesinga :)

Liine sa...

Ja, det er en sann historie. En forferdelig historie!!

Christoffer Kihle Gjerstad ble bare åtte år. Først fire år senere ble stefaren dømt for å ha påført gutten skadene han døde av. Moren er fremdeles under politietterforskning for medvirkning. Hva får voksne til å mishandle et barn til døde? Og hva gjør at verken den nærmeste familien, skolen, helsevesenet, politiet eller andre offentlige instanser skjønner hva som skjer - før det er for sent? "Jeg tenker nok du skjønner det sjøl", svarte Christoffer alltid når han ble spurt hvor alle skadene kom fra. Det vil du også gjøre når du har lest denne boka.

Jeg har begynt å lese den og klarer ikke å legge den fra meg. Denne bør du lese!! Du kan låne den av meg etter jeg har lest den ferdig om du vil:)

Mindee sa...

Hørtes ut som ei bok jeg vil lese.
Viktig tema!
Skal få biblioteket til å bestille den for meg. Takk for boktips!

GOD LESING:)