lørdag 2. juli 2011

Lørdag

Herlig! I dag sto Espen og jeg ikke opp av senga før kl ett, ja 13.00. Anbefaler dere å bare sove bort halve dagen en gang innimellom. Jeg har dessverre gjort det i en uke nå etter legens anbefalinger, men i dag var det godt å sove bort dagen med den beste jeg vet! Smil.

Men vi har vært flinke i dag da.. Vi har vasket tidenes største oppvaskhaug! Nå er vi lei, så til uka går vi til innkjøp av en bord-oppvaskmaskin, om vi ikke bestemmer oss for å gjøre litt om på kjøkkenbenken og kjøpe en sånn stor som alle heldiggriser har. Smil.

Jeg har lenge ønsket meg en hylle over vaskemaskina på vaskerommet, og i dag fant vi en løsning på det. Når vi flyttet inn fikk vi et par hvite EXPEDIT hyller (fra IKEA) av mamma som hun hadde til overs. Vi har ikke vært helt fornøyd med plasseringen av de, så vi ble enige om å henge den ene over vaskemaskina på vaskerommet.


Nå fikk vi hvertfall litt bedre orden på vaskerommet og ikke minst litt bedre plass. Akkurat det vi ønsket.

Utenom å sove og sette opp en hylle har vi rydda, vaska, fiksa gressklipperen, spist kyllingvinger, smash og chips, og sett på tre stk filmer. En fin og avslappende lørdag med kjæresten!

-puss puss

4 kommentarer:

Inger Johanne sa...

Hei!

Er også fra Trysil men bor i Bodø, og er stadig vekk innom bloggen din. Har nettop laget meg min egen, men jeg vil gjerne ha samme mal som du bruker. Vet du hvor jeg finner den?

Og til slutt soverommet ble knallfint!

HIlsen Inger Johanne

Liine sa...

Hei:)
Du er fra Trysil ja, så moro!
Koselig å høre at du titter innom innimellom, det liker jeg:)

Ja, jeg kan godt finne ut det, det er ikke noe stress:) Så du hadde skrevet her i natt, men jeg fant ikke ut av det fra min iPhone, men kan sjekke det ut nå:)

Silje sa...

Hei Line!
Hvor har du fått tak i de fine boksene som det står White og Color på? :)

Liine sa...

Hei:)
Hvis jeg ikke husker feil er de fra Bohus:)