tirsdag 23. august 2011

Det verste jeg har opplevd!

Som mange har lest her på bloggen så var jeg gravid og vi ventet en liten gutt 19.desember 2011. Noen lurer kanskje på hvorfor jeg skriver "var" & "ventet" istedet for "er" & "venter", men som mange kanskje har fått med seg, så har vi dessverre mistet gutten vår i magehuset.

19.august måtte vi ta farvel med deg...

Det føles helt uvirkelig, det er det verste jeg har opplevd i mitt 23år lange liv og nå sitter jeg her og føler meg helt tom. Dette er utrolig tøft for oss begge, og heldigvis har vi hverandre! Verdens beste kjæreste, hva skulle jeg ha gjort uten deg? Og all støtte vi har fått fra alle, familie, venner og kjente, tusen takk!!

Vi savner deg så utrolig mye, Titteliten! Hvil i fred!


6 kommentarer:

Anita H. sa...

Tenker på dere <3 Kjempetrist :(

Inger Johanne sa...

Det var trist å lese. Ta vare på hverandre!

Anna sa...

Jag måste skriva på svenska nu för jag hittar inte dom norska orden. Jag tycker så synd om er och det är en fruktansvärd förlust som ingen borde uppleva. Man undrar ibland vad som är meningen med allt som sker men man får inga svar. Jag hoppas ni finner styrka i varandra att orka gå vidare och kanske en dag prova på nytt.

Håll om varandra och ta hand om er!
Många kramar från Anna med fam! (fd naboen under hos Marit)

Kristin sa...

Tenker masse på deg Line..... det er helt ufattelig og urettferdig at dette skulle ramme dere. Av og til skjer det helt uforklarlige ting, men DETTE fortjente du virkelig ikke altså! Selv om det kanskje ikke er så lett å se fremover nå, så håper jeg virkelig at du også har noen lyse og gode dager midt oppi det hele.
Bruk de rundt deg for alt det er verdt; venner, familie, helsevesen.....
KlemKlem

Irene sa...

Tenkjer masse på dekk <3 storklem

Liine sa...

Tusen takk alle sammen!! <3 Det er tøft, det verste vi har opplevd, men vi gir ikke opp!! <3 vi ble så glade i tanken på å bli foreldre, så et nytt svangerskap tror vi blir den beste medisinen.. :) vi har en sønn, dessverre fikk ikke han leve, men snart venter vi unge nr 2!

<3 <3 <3