lørdag 11. februar 2012

20 + 6

...Ja, så langt har jeg kommet i dag. 20 + 6 er en stor milepæl for meg.

For da jeg gikk med Dennis våknet jeg opp til 20 + 6  i 6-tiden med en kraftig blødning og vannavgang. Vi fryktet det verste og håpet på det beste! Ja, vi trodde vi hadde mistet vår Dennis i magehuset. Vi ble hentet av ambulansen og kjørt til Elverum. Når vi kom fram var det rett inn til ultralyd, og hva fikk vi se? At det var tomt med fostervann, men at et hjerte slo. Vår lille, fine Dennis levde fortsatt. Han var så utrolig sterk! Legene trodde at jeg kom til å miste han ganske fort, men han klarte seg i hele to uker til. To uker uten fostervann, det er ganske så utrolig! Så det var ingen tvil om at han var sterk!

Dette svangerskapet med baby girl er fortsatt kritisk, men det holder seg stabilt, hun vokser som hun skal og er veldig aktiv om dagen. Det lover bra, men vi senker ikke skuldrene før hun er her hos oss og med et hjerte som slår.

weheartit

Nå har jeg nådd første milepæl på 20 + 6, så da krysser vi fingrene og holder pusten fram til neste som er 22 + 6. Vi har en veldig skremmende og spennende tid i møte. Ingen vet hvordan dette kommer til å gå. Slik er det jo såklart med alle og alt.. Jeg gruer meg!!!

-puss puss

2 kommentarer:

Grete sa...

<3 <3 Teller dager for dere!! Nesten mer enn for oss ;) Skal gå bra denne gangen, Line :) Har stor tro på det!!! <3 <3

Line sa...

Hehe, bra du skrev "nesten" ;) Ja, det skal det! :D Det skal gå bra for oss begge! :D <3 <3 <3