mandag 14. mai 2012

En fantastisk uke

Livet på sykehuset er ganske spesielt. Vi har nå vært her i 11uker! Tiden har igrunn gått fort, men når man ser tilbake på dagen jeg ble innlagt på Lillehammer i februar, føles det som en evighet siden. 

Etter at Emma ble født i uke 28 ble vi fortalt at det sakte, men sikkert ville gå framover. Hun ble født 12uker før termin, veide ca 1/3 av gjennomsnittet på fullbårne, og vi fikk beskjed om at hun måtte være noen uker på sykehuset før hun kunne dra hjem. Vi regnet ikke med noe annet, så vi måtte bare smøre oss med tålmodighet. 


I dag er det 6uker siden hun ble født. Det har skjedd mye, vi har lært utrolig mye om premature, og tiden har gått fort. ...Spesielt den siste uka!

Emma: 

  • har vært 1 & 1/2 time av CPAP uten problemer.
  • kom over i åpen kuvøse.
  • har tatt sitt første bad.
  • har blitt 2kg.
  • har endelig begynt med klær.

Emma

At jenta vår har blitt stor og sterk, er det ingen tvil om! I morgen skal legene diskutere om vi kan begynne å "trene" henne uten CPAP igjen, etter noen dager med pause pga mageproblemer som har tatt all energien hennes.

Nå som det har skjedd masse spennende og bra denne uken har vi fått masse ny energi! Vi har mange milepæler igjen, og vi håper at CPAPen blir den neste!


PUSS PUSS

2 kommentarer:

Alice F.K - Venter nr 2 sa...

Å ko herlig hun er. Så kjekt du deler utviklingen hennes. Er så koselig å se. <3

Marielle Katarina sa...

Godt å se at dere har det så bra :))