onsdag 6. juni 2012

Hjemreise

..Nærmer seg veldig nå! Emma spiser og puster selv, hun er fri fra alt som heter elektroder, sensor, cpap, high-flow, sonde etc. Nå har vi begynt med døgnansvar, som vil si at Emma er på rommet sammen med meg døgnet rundt, utenom ved noen måltider, veiing, hovedstell og når mammaen tar seg en liten matbit eller en tur på butikken. Dette har så langt gått veldig bra! Emma sover stort sett hele døgnet, og sier ifra med et lite pip når hun er sulten. Emma er så snill, og skriker minimalt! Kanskje en gang i uka, og da kommer det bare et lite skrik, and that's it! Det er jenta si det!


Mange av dere har skjønt at vi snart skal hjem og lurer veldig på når dette skjer. Det vil jeg vente litt med å fortelle dere, i tilfellet det blir utsatt.


Vi gleder oss veldig til å komme hjem, men vi lurer også litt på hvordan det egentlig vil bli.. Nå har vi vært på sykehuset i snart 15uker, 10 av de sammen med Emma, og vært omringet av hjelp 24/7. Vi har kommet oss godt inn i mat- & stellerutiner de ukene vi har vært her, og døgnansvar går det veldig bra, men det vil nok bli en stor overgang likevel. Da vi kommer hjem står vi alene, det vil bli litt rart i begynnelsen, men godt!

Ikke sant, Emma? Eller er du skeptisk?


Nei, det er bra! Det skal bli godt å komme hjem, Emma!PUSS PUSS
4 kommentarer:

Marielle Katarina sa...

Hurraa :D Husker hvor skummelt jeg syntes det var å komme hjem etter 3 dager med hjelp, så kan ikke forestille meg hvor skummelt det blir for dere. Heldigvis så gruer man seg uten grunn <3

Ingrid sa...

Så utrolig bra! Og så utrolig søt hun er, ser ihvertfall mye av far-folket der jeg :) Og det er jo ikke dumt det heller ;)

Massemasse lykke til videre!

Klem

MindeCaroline sa...

Kan skjønne dere gleder dere til å ta Emma-lille med hjem! Ho er skønn! Kan skjønne du er stolt:)
Menne Line, kommer det "fødselshistorie"? Du var jo så flink til å komme med oppdateringer da du lå på Riksen på obs avd(?), og jeg husker du hadde en del rier på forhånd, men som legene klarte å stoppe med det siste innlegget et par dager (?) før Emma ble født. Hvordan startet alt, kom riene tilbake så de valgte å la det gå sin gang eller hjalp det ikke med med riestillende lenger?? Ikke sikkert du vil dele, jeg som er så nysgjerrig så jeg måtte bare spørre :)) Lykke til med alle forberedelser før hjemreise. Klem

Anonym sa...

Håper dere får kommet hjem snart :)
Gleder meg til å lese om hvordan hverdagen deres blir..
Lille skjønne Emma :)