lørdag 2. juni 2012

Prosjekter & gaver

Som jeg nevnte i et innlegg tidligere, så manglet vi litt småting til rommet til Emma. Nå er alt straks i boks! Jeg jobber med et lite DIY-prosjekt til veggene, wallprint er bestilt, stellepute er kjøpt, og tidligere i uken ble mamma ferdig med noen DIY-prosjekter som jeg trengte litt hjelp med når jeg ble innlagt på sykehuset. Pute, gardiner og vimpler, fiks ferdig!

Her ser dere et bilde av puta. Akkurat slik jeg så den for meg! 


Sant den ble fin? Vimplene og gardinene er sydd i de samme stoffene. Mamma sa at rommet ble som et prinsesserom! Selv har jeg ikke sett det ennå, bare bilder, men jeg gleder meg veldig til å komme hjem og se resultatet, og å få rommet helt ferdig.

På torsdag fikk vi forresten koselig besøk av Isabel og lille fadderungen min Leo, som ikke er så liten lenger. Huff, det er fælt, det er så lenge siden jeg har sett han at jeg fikk litt sjokk over hvor stor han har blitt. Men vi klikket veldig bra sammen, og praten gikk i ett. Han har blitt en stor og fin gutt på snart 3år, og jeg gleder meg til Emma og jeg skal besøke dem på Hamar i sommer. Det blir koselig!

Isabel og Leo hadde med seg en kjempefin gave til Emma: 


Onepiece, strømpebukser og solhatt, akkurat det hun trengte! MammaLine falt pladask for den freshe onepiecen. Tusen takk!PUSS PUSS1 kommentar:

Alice F.K - Venter nr 2 sa...

nydelig pute!! kjempe søte klær :)