lørdag 7. juli 2012

Bilderas av babyrommet

Velkommen til rommet til Emma. Nå sover Emma på rommet vårt, men om noen måneder vil hun flytte inn på sitt eget rom. Nå har vi stellebord og "amme"-/kosestol på rommet hennes, så for å få plass til sprinkelsengen på rommet hennes blir det litt ommøbleringer da den tid kommer. Det mangler også litt småtteri på den ene veggen, så oppdateringer på rommet vil der få se senere.

Jeg advarer dere, det er en del bilder.. Enjoy!


Det går i rosa, hvitt, stjerner og bokstaver.. Det meste er fra butikkene Ikea, Princess, Kremmerhuset, Bohus, Skeidar, Confetti og Kid.

En stjernegirlander made by Irene, skal også opp på veggen snart, jeg må bare finne ut hvor den skal henge  først.

Liker dere? Husk at jeg har en LIKER knapp nederst på innleggene. Kommentarer er også veldig koselig å få! Smil! Jeg setter stor pris på leserne mine, det må dere vite!


PUSS PUSS
8 kommentarer:

Inger Johanne sa...

Åååå, for et koslig rom. Du er spuperflink til å ordne og pynte. Her får nok Emma sove godt etterhvert.

Tonje Iren sa...

Kjempefint rom til en kjempefin liten prinsesse! Masse søte detaljer.... Dette kan du Line :))

Line sa...

Tusen takk dere <3

Kristin sa...

Så utrolig fint:) jeg er en ny leser :) har lest en liten stund men nå måtte jeg kommentere! Den stå på viljen å styrken du har til å få det du gjør så gjennomført er utrolig! Jeg fikk selv en gutt den 14/4 i år å har ikke halvparten så mye styrke som det du har! Jeg er mektig imponert! Klem fra meg :) Kristin :)

Line sa...

Tusen takk Kristin! :) Og velkommen til bloggen min, koselig å se at det kommer nye lesere:) oi, tusen takk! Det har vært tøft, med aborten i fjor, og uvitende om hvordan det ville gå med Emma som heldigvis overlevde fødsel i uke 28. Men jeg føler meg ikke så sterk som alle tror jeg er..

Koselig at du titter innom! Gratulerer så mye med babyboy! :))

puss puss

Camilla sa...

ååå så fint! her kommer hun nok til å stortrives :) utrolig fin blogg foressten. Hvor er de stjernene på veggen fra? de var såå fine. Har også stjernedilla :)

Line sa...

Tusen takk Camilla! :) samme her, hehe! Stjernene er fra Notabene:)

Puss puss

Siri sa...

For et nydelig prinsesserom! :) Får jeg spørre hvor tallerkenhyllen, stolen og de beige kurvene med stjerner på som står oppå stellekommoden, er fra? :)