onsdag 22. august 2012

Høsten kommer

Nå begynner jeg å kjenne at høsten er på god vei! Det begynner å bli kjøligere og mørkere på kvelden, og regnet, ja det fosser ned! Det har det vel egentlig gjort store deler av sommeren, men ekstra mye på høsten som regel..

Jeg elsker høsten!! Liker alle årstidene godt, men høsten er det noe spesielt med! Masse innekos, mørkere og mørkere kvelder, tente (LILLA! hjerte) stearinlys, varm kakao med krem, tekstil og interiør i fine høstfarger, støvler, tykke & varme sko, og nye herlige strikkeplagg! Love it!


Noe som er ekstra kos med høsten som kommer nå er at vi har Emma og kan pakke henne inn i masse fine høst- og vinterklær.. Pakke henne godt inn, lag på lag, i nydelige høstfarger! Lilla, brunt, hvitt, grått.. Det finnes så altfor mye fint til de minste!

Til dere som har spurt oss hva Emma ønsker og trenger, så er svaret høst- og vinterklær. Varme, tykke klær, og ikke minst klær i ull. Ull er gull!!! Lue, sokker, onepiece, body, kosedress, sparkebukse, genser, dress, jakke, etc.. I str 68 og oppover. Vet det er mange av familie og venner som leser bloggen min, så da kan jeg like greit skrive det her. Smil.


PUSS PUSSIngen kommentarer: