tirsdag 11. september 2012

En ny livsstil!

Dagen har flydd unna, men samtidig har jeg ikke gjort stort! For Emma har vært litt grinete og kosesyk i dag, så da var det bare å sette alt annet til siden!

Ute har himmelen åpnet seg typ hele dagen, og det frister veldig lite å gå ut å trene, men været skal hvertfall ikke stoppe meg! Så fort Espen kommer hjem fra GoKart i Våler med jobben "løper" jeg ut! ..I regnet!

Selv om jeg hadde noen kilo ekstra for et par år siden, hadde det vært utrolig godt å komme tilbake til denne kroppen jeg hadde da :

Etter to svangerskap på litt over et år, hvor et av de endte veldig galt og i stor sorg, merker man det godt på kroppen. Det har bare gått en vei og det er oppover, kiloene har bare blitt flere og flere.. Jeg har prøvd å endre livsstil maaange ganger, men har failet like mange ganger! Men nå er det nok! Nå har jeg endret kostholdet, begynt å trene og fått en ny livsstil! Jeg gjør det for Emma, men jeg gjør det så klart mest for meg! Jeg har et bedre liv, men vil bli mye bedre om jeg er noen kilo lettere, det er det ingen tvil om! Jeg skal gjøre alt jeg kan! Jeg har dessverre ikke råd til personlig trener med masse bra råd og veiledning, men jeg skal gjøre alt jeg kan for å bli sunn, sprek og sterk på egenhånd! ..Og jeg håper så inderlig at det vil gi resultater! Wish me luck!


PUSS PUSS4 kommentarer:

Silje sa...

For en stå-på-vilje! :) Synes du ser veldig bra ut nå også jeg:)

Line sa...

Tusen takk, Silje <3 Men jeg må gjøre noen endringer, og jeg håper det gir resultater!

Puss puss :)

Liinea sa...

Du er fantastisk flink Line! <3 Stå på :))

Kristin S.S sa...

Du er flink Line :) Du har den rette innstillingen og med det kommer man langt. Hvis du vil få en kickstart på kostholdsendringen, anbefaler jeg PSMF-dietten. Ekstremt, ja! Men den funker, garantert!