mandag 24. september 2012

★ Travel hverdag! ★

Beklager, for dårlig oppdatering de siste dagene. Det har vært litt mye de siste dagene med kontroller, bytur, bryllup, besøk... I går hadde jeg litt tid til å puste, men formen var virkelig ikke den beste i går. Vi var i bryllup på lørdag, og med mormor som barnevakt for Emma kunne både Espen og jeg gå i bryllupet og ha det artig. Det var første natten vi begge var borte fra Emma, så det var litt skummelt, men takket være verdens beste mormor klarte vi å slappe av, nyte bryllupet og festen.

I dag er det fult kjør igjen med time hos fysio og helsesøstra, og lunsj med jentene + at Espen drar til skogen for en uke, elgjakt vet dere, men jeg lover å titte innom.

★ PUSS PUSS ★
8 kommentarer:

Hilde sa...

Heisann! Utrolig fin blogg du har som har blitt en av mine faste blogger på lista mi over blogger jeg leser;)
Er selv gravid, så eksta moro å lese gravid og mamma blogger!

Lurte på hvilken vognpose du har i vognen din? Lignet litt på en jeg har titta på, men det er sikkert mange som er veldig like :)

Vigdis Wiggen sa...

Så bra dere klarte dere bra ei natt uten Emma, men var nok godt å se henne igjen også tenker jeg :) Klarer ikke å forestille meg å våkne opp uten smilet til marielle enda jeg. Men jeg fullammer jo, så det blir litt værre likevel.

Line sa...

Hilde: Hei du! :D Tusen takk, så koselig å høre! :) Det setter jeg veldig stor pris på, så jeg skal bli flinkere å svare på kommentarer! :)

Såå koselig, gratulerer! Er det ikke herlig å være gravid? :) Du har ikke tenkt på å starte din egen blogg da? :)

Det er Voksi City, den nye som har kommet! :) Den er kjempefin og praktisk, anbefales! :)

Puss puss :)

Line sa...

Vigdis Wiggen: Ja, det gikk heldigvis bra, og det var utrolig koselig å se henne igjen når jeg våknet:) <3

Nei, det er ikke så lett når man fullammer, og jeg skjønner det godt! Men nå er Emma 1/2år, bruker flaske, og hun er så glad i mormor, så det var ikke noe problem.. Men jeg savnet henne! Jeg er jo med henne 24/7, så det merkes!

Puss puss:)

Hilde sa...

Det er City ja, jeg har nemlig tittet på den skjønner du, så synes den ligna :-) Har veldig lyst på den da den kan snørpes sammen mer rundt hodet enn urban. Men vi har bestilt emmaljunga city cross og da blir city posen for lang tror jeg. :-( Bagen er 75 lang, urban posen er 90 og den passer akkurat, mens city er 100 lang.
Har du city cross eller vet av noen som har som har prøvd city posen oppi?

Line sa...

Hilde: ja, jeg elsker City posen! :) jeg har dessverre hørt om få som har kjøpt City posen, og som har City cross, så beklager, der kan jeg dessverre ikke hjelpe deg.. :/ vi har den største av emmaljunga vognene, husker ikke navnet:P veldig synd at vogna er så kort, for posen er så nydelig! Men om urban passer, kan det kanskje gå med City også:) du kan evt dra til en butikk å teste det ut da:))

Hilde sa...

Da har jeg også kjøpt city posen :-) Barnas Hus hadde 30% på alle poser så måtte slå til. Barnas Hus har jo ikke Emmaljunga så jeg fikk prøvd posen oppi, men prøvde den oppi noen andre vogner der som har ca samme lengde på bagen. Den er litt lang og må balles litt sammen i fotenden, men bagen kan brukes i kun 6-7 mnd uansett. Så fornøyd, posen ser såå god ut at jeg har lyst å legge meg oppi den selv;) Ser mye lunere og mykere ut enn feks Urban sin!

Line sa...

Herlig, Hilde! Grattis! :D Den er jo virkelig som er drøm, den blir kjempegod når nurket ditt kommer <3

Ja, det er sant, bagen blir ikke brukt så lenge.. Dem vokser jo så fort! Ja, Urban sin er ikke fin i det hele tatt spør du meg, så jeg er veldig glad for at jeg byttet til city:))