fredag 19. oktober 2012

★ "Dåpskjolen" er i boks ★

Når vi var i Elverum tidligere i uka kikket vi litt i butikkene. Det var ikke mye som ble med oss hjem, men jeg fant bl.a. en søt kjole til Emma som jeg ikke klarte og henge fra meg.. Jeg lurer rett og slett på om vi skal bruke den i dåpen...?

 
Mormoren holder på å strikke dåpskjolen til henne nå, og den skal vi hvertfall bruke i kirken og under fotograferingen. Men jeg har sett at mange har valgt å bruke Dåpskjolen under selve dåpen, og at de velger å bruke en annen, litt mer enklere kjole under selskapet. Så jeg lurer på om vi kanskje skal gjøre det samme...? Vi får se..

 
 
Dette er kjolen jeg kjøpte til henne. Om vi velger å ikke bruke den i dåpen, har vi mulighet til at Emma kan bruke den i dåpen til kusinen hennes som er 1.søndag i advent. I tillegg er jo julen rett rundt hjørnet..

Kjolen er i str 74(!!!) og litt stor til henne nå, men sånn som Emma vokser vil den passe bedre om en-to måneder når det er dåp og jul. Vi får bare se hva vi gjør, men kjolen kommer ihvertfall til å bli brukt!


★ PUSS PUSS ★

6 kommentarer:

Lindi sa...

Den var nydelig! En sånn en ser jeg også etter når vår jente skal døpes 2.desember. Litt kjekt å kunne skifte til en enklere kjole i selskapet :)

Vigdis Wiggen sa...

Den var jo kjempefin! Jeg ville absolutt brukt den!

Stine sa...

Så fin den var! Følger deg på Instagram og gøy å se bloggen din også. Legger deg til i leselista mi og gleder meg til å følge videre. God helg

Siv Helene sa...

Så nydelig :)

linntove sa...

Den var aldeles nydelig :)

Line sa...

Takk, alle sammen! Jeg tror vi kommer til å bruke den! <3 Den skal hvertfall ikke henge i skapet å støve ned i vinter! :))