søndag 14. oktober 2012

Emmas første jul

Gjett om jeg gleder meg til jul?! Jeg elsker julen, snøen, stemningen, alt.. Men i år er det ekstra stas med jul, for i år er det første julen til Emma!


Jeg er veldig glad i interiør, og å pynte til forskjellige årstider og høytider, men i fjor pyntet jeg minimalt til jul.. Jeg hadde ikke de riktige fargene på veggene, det var mye jobbing rett før jul, og jeg var gravid med komplikasjoner, så det ble dessverre ikke prioritert. Men i år.. I år blir det jul i hjemmet!


Har en følelse av at det kommer til å gå fort fram til jul. Det er fortsatt mye kontroller med Emma, det nærmer seg dåp, og vi har litt planer framover, så vips er julen her!


Jeg hører at butikkene begynner og fylles med julevarer allerede, og jeg er veldig spent på å se hva interørbutikkene har av julepynt i år! Regner med jeg finner masse fint til leiligheta!


★ PUSS PUSS ★
4 kommentarer:

Petrus og Petrine sa...

He, he jeg måtte titte innom bloggen din fordi den allrerede nå handlet om jul.
Jeg er nemlig langt på vei i planlegging av desember, men det handler mest av alt om jobb. Og at formingsmateriell må bestilles :)

Håper du fr fine dager, for sant nok, plutselig er den her... Jula :)
Klem

Hilde sa...

Tror jeg skal se etter jule-pyntetips på siden din når det nærmer seg jul;) det virker som du har veldig god interiørsmak!

Line sa...

Petrus & Petrine: Så koselig at du tittet innom, du er velkommen:))

Oi, du er i gang med julen ja? Det er ikke lenge til jeg begynner heller altså:)

Takk det sammen! :)

puss puss

Line sa...

Hilde: Wow, så gøy å høre! Tusen takk! :) Nå fikk jeg litt prestasjonsangst:P hehe!