torsdag 11. oktober 2012

Innleggelsen

På mandag ble Emma som sagt innlagt på sykehuset. 

For ca tre uker siden begynte hun med astmamedisin etter at vi hadde vært på kontroll på barnepoliklinikken på sykehuset. De merket at hun var veldig tett (noe jeg har nevnt for alle leger vi har vært hos, både i Trysil, Elverum og på Riksen siden tidlig i sommer), så de ville teste astmamedisin på henne siden både Espen og jeg har hatt barneastma. Dette virket bra på henne, og hun skulle egentlig da bli innlagt på sykehuset for å tilpasse dem.. Legen syntes nok litt synd på oss siden vi hadde vært så mye på sykehus, og hun sa vi bare måtte se det ann, så vi dro hjem med en pose full av medisiner. Men etter en ukes tid skjønte vi at de ikke virket slik som de skulle.. Vi drøyet det litt, men når vi etter tre uker så og hørte at hun var veldig tett, kontaktet vi sykehuset..


Hun har nemlig åpen retur, pga astma, rs-virus og for at hun er født for tidlig. Så da dro vi avgårde til Elverum med en gang vi var ferdige hos fysio.

Det ble tatt blodprøver, dem ga henne noe adrenalin-greier, dem lyttet på henne x-antall ganger, dem sjekket henne for rs-virus + at dem tok røntgen av lungene hennes. 

Så var det bare å vente på svar... Dagen etter, på legevisitten, fikk vi beskjed. Dem hadde sett noe på røntgenbildene, på den ene lungen, og hadde funnet ut at hun hadde fått lungevirus. Dem kunne ikke gi henne noen medisiner for dette, men vi skulle fortsette med astmamedisinen pga barneastma hos mamma og pappa, og pga at hun har reagert på hund. Dem trodde også at lungene hennes kan ha blitt skadet pga at hun brukte c-pap som nyfødt. 


Er det mulig? Hvorfor må alt skje med Emma? Stakkars lille go'jenta mi! Har hun ikke gått igjennom nok nå? Emma er hvertfall utrolig sterk, mye sterkere enn mammaen sin som begynner å bli sliten av alt nå! Masse tanker og masse bekymringer! Det merkes! Men jeg gir aldri opp jenta mi! Hun betyr alt for meg!

Vi dro hjem etter legevisitten på tirsdag, så skulle vi komme tilbake om hun ikke fikk i seg mat, også blir det ny kontroll hos legen hennes i Elverum om ca en måned. 


Heldigvis er Emma blid og glad selvom hun er tett og hoster. Tøffeste og sterkeste Emma! Jeg er så stolt av henne!


★ PUSS PUSS ★

3 kommentarer:

Hilde sa...

Uffda, stakkar lille!!
Virker som hun har vært gjennom nok allerede av det jeg har lest..

Hvor er den superfine grå og rosa jakken hun har på på bildene her? Har fått kjøpt den søte grå onepiecen med hjerter på fra Cubus nå, siden vi i går fikk vite at vi venter en liten jentebaby :)

Line sa...

Hilde: Ja, hun har vært igjennom mye til å bare være 1/2år gammel! :/ Synes så synd på henne, selvom hun virker veldig fornøyd og happy!

Den er fra LIndex, Hilde:) Ble kjøpt der i april/mai, så jeg tviler på at den finnes i butikkene lengre, men det er bare å løpe og se! :D Har du?? :) Den er så fin!

Gratulerer så utrolig mye, Hilde!!!! :D Det er veldig koselig med jente! Kjønn spiller ingen rolle, men tenk så mye du kan pynte, dille og dulle med henne:D ÅÅ, jeg er så glad på deres vegne! :)

Ha en fin helg! :D

puss puss

Hilde sa...

Utrolig mye søtt en kan pynte de små med ja!
Det blir stas;) Kjønn spiller absolutt ingen rolle nei, vi er bare glad bebi er frisk og vokser som hun skal!