torsdag 8. november 2012

★ Cupcakes ★

" Bake kake søte, dyppe den i fløte, først i sukker, så i vann, så kom det en gammel mann, som ville smake kaka, som Emma hadde baka! " 

Denne sangen synges minst ti ganger om dagen her i huset, og her bakes det for harde livet.. Hehe, neida, men nesten!

Nå er cupcakesene ferdige også, som ble syyykt gode om jeg kan få skryte litt...? Så luftige, så saftige, mmM!!! Glasuren mangler, men den skal lages dagen før dagen! Så finere bilder kommer etter at Emma er døpt.


Rosa, hvitt og stjerner er "temaet" i dåpen, men rosa servitter og muffinsformer med hvite stjerner på, har jeg dessverre ikke funnet ennå, så jeg får bare overleve uten... Smil.

  ★ PUSS PUSS ★
2 kommentarer:

Jeanette sa...

Se hva jeg fant :D Har vært på leting lenge selv.. Da stjerner og rosa er tema i dåp neste år. Fant ikke og ga opp, men tok ei søke runde igjen når jeg leste innlegget ditt og jammen fant jeg ikke :D

http://www.etsy.com/listing/94729130/pink-star-cupcake-baking-cups-qty-50?ref=sr_gallery_29&ga_search_query=cupcake+stars&ga_order=most_relevant&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=NO&ga_page=2&ga_search_type=all&ga_facet=cupcake+stars

Vet ikke om det hjelper deg noe nå, men jeg fant i hvertfall :)

Lykke til med dåp :D

Jeanette sa...

Så nå at det bare var 50 stk tilgjengelig, men skulle vel holde det:) Innen dåpen til frøkna i magen min er så har de sikkert fått inn igjen:)