mandag 5. november 2012

★ En stille og rolig helg ★

Nå har jeg endelig fått svart dere på kommentarene deres! Tusen takk for at dere titter innom, og ikke minst for at dere legger igjen spor fra dere! Bloggen når nye rekorder for hver måned som går, det er så artig! 

Det har, som dere har sett, vært stille fra meg her på bloggen i helgen.. Ikke fordi jeg ikke har hatt tid til dere, men fordi nettet har vært ute av drift! Jeg er så ubeskrivelig lei av dette ustabile nettverket her i grenda!

I helgen har pappaen vært på jakt, mens Emma og mammaen har vært hjemme og kost seg. Vi har rulla på gulvet, ja, Emma klarte å rulle fra rygg til mage på fredag, etter litt strev, men hun klarte det, helt alene! MammaLine er såå stolt! Vi har hatt besøk, sett på film, vært ute, skrevet x-antall lister til dåpen som nærmer seg!


Jeg gikk til innkjøp av mer garn rett før helga, så strikkepinnene har virkelig fått kjørt seg i helgen.


Og nå har jeg, som mange andre, begynt på en skappelgenser til Emmalille, i lilla og sølv!


Emma har jo begynt med grøt, og det går virkelig ned på høykant, mye ned i magen, og noe på hender, klær og ansiktet, haha! Moro da! 

  ★ PUSS PUSS ★
3 kommentarer:

Anonym sa...

Deilig med en nettfri helg innimellom også da ;)

Mari sa...

Hei! Så fin blogg du har, og så nydelig lille Emma er :-) Stjernedressen til Olivia er fra Racoon. Tror de har det merket i litt forskjellige butikker :-)

Siv Helene sa...

Hørtes ut som en herlig helg :) Bortsett fra at nette streiker da :S

Emma er søt :D