lørdag 10. november 2012

★ Gjøvik og hørseltest ★

For ca tre uker siden var Emma på sin 5.hørselkontroll på Elverum siden hun var 10uker gammel. Denne som alle de andre ble ikke godkjent og hun ble henvist til spesialist på Gjøvik. 

På torsdag pakket vi bilen og dro avgårde til Gjøvik. Siden kontrollen var kl halv ni i går tidlig, fikk vi overnatte på pasienthotellet for å slippe å dra i fire tiden på morgenen. I det vi skulle dra fant vi ut at ene hjulet svek, men heldigvis for oss er Espen bilmekaniker, så han fikk fikset det før vi dro.


 

Dagen etter, var vi spente og nervøse på hvordan dette ville gå.. Jeg hadde vondt i magen fordi jeg så for meg at testen ikke ville gå igjennom, og vi måtte tilbake om to måneder som vi har gjort i snart 1/2 år nå..Når vi tar testen på henne skal hun helst sove, og flaks for oss sovnet hun når vi trillet ned til sykehuset. Uflaks, hun våknet med en gang hun kom inn på kontrollrommet. Vi tok testen (som hun har tatt hver gang i Elverum), og Emma var helt musestille, men den gikk ikke igjennom. Vi skulle prøve ut en annen tester, og da måtte hun sove og ha på seg elektroder. Når fire elektroder var festet var det ut i gangene for å trille. Tror du hun sovnet med det første? Nei, hun lå bare å skravlet i over en time.. Det er ikke akkurat lett å få en baby til å sove på kommando, men dem var heldigvis veldig fleksible, og om vi møtte bruke hele dagen på det, så gjorde ikke det noe for dem (hvertfall).. Etter 1 & 1/2time med trilling, bleieskrift, mat og bytting av elektroder som løsnet to ganger, sovnet hun! HURRA! Vi listet oss inn igjen, og fikk tatt testen på begge ørene.. Jeg tror jeg holdt pusten under hele testen!!! Så nervøs..!

..Og vet dere hva?? Testen ble GODKJENT!!! EMMA HØRER!!! Noe vi visste, men som dem i Elverum ikke trodde på oss..


Vi dro lykkelige, lettet og glade hjem igjen etter et par timer med shopping på Gjøvik + en liten tur på Hamar! Trygt hjemme igjen dro vi videre til oldeforeldrene til Emma hvor vi skulle feire deres Diamantbryllup! 60år, tenk på det a, and they are still going strong!


Så søte da!


  ★ PUSS PUSS ★


2 kommentarer:

linntove sa...

Så flott at dere fikk gjennomført testen og er ferdig med den :D

Go helg :)

Vigdis Wiggen sa...

Så bra!! :)