onsdag 28. november 2012

★ Julefrokosten ★

Frokosten vi spiser i jula er det beste med jula! De fleste har fri store deler av jula slik at man kan spise sammen med familien nesten hver dag. Det er jo så koselig! Med lys fra juletreet, stearinlys på bordet, og all den gode maten! Varm kakao, hjemmelagd lefse med grov sennep og ribberull, egg, edamer, sylte, stomp.. NAM!

I år blir det ekstra kos siden jeg har fri hele jula! Det er første gang på leenge, og det blir sikkert en god stund til neste gang. For på jobben har vi bare stengt to dager i løpet av hele året, og det er juleaften og 1.juledag, ellers er det oppe hver eneste dag. Og i jula er det jo full fres på jobben, for det er da sesongen settes ordentlig i gang, med fjellet fullt av turister på juleferie.. Sultne turister! Men det er jo da det er gøy, når det er fullt kjør fra start til slutt!

I år skal jeg kose meg og nyte jula sammen med familien! Jeg gleder meg veldig, og her om dagen gikk jeg til innkjøp av et søtt frokost service som skal brukes nå i førjulstiden og i jula. 


Rødt med stjerner, meant to be! Tusen takk for tipset Elisabeth!

Jeg kjøpte kun til 4stk, men lurer på om jeg skal kjøpe inn noen flere så vi kan be inn familiene våre til frokost, og neste år er det sikkert ikke å få tak i lenger.

Flere som gleder seg til jul og julefrokosten?


★ PUSS PUSS ★

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Bare hyggelig det, Line ;)
Det settet blir med meg hjem i morgen også ;)

may sa...

Kjempe fint servis !!

Line sa...

Elisabeth: herlig! :D Da blir det jul;)

Line sa...

May: Takk, du får kjøpt det på Nille:)