tirsdag 27. november 2012

★ Julestemning ★

Har nå kommet til oss! I går tok jeg fram julepynten og pyntet til jul, så nå er stua full av masse koselige lys og julestemning. ..Men så fort vi går ut døra blir den koselige stemningen borte, hvor blir det av snøen?? I want it, NOW!!!


I stua er det veldig koselig nå, men resten av leiligheten ser helt bomba ut! Så kvelden skal nok brukes til å finne fram gulvet og få unna litt klesvask som har hopet seg opp etter en uke med sykdom, som dessverre ikke vil bort med det første! Emma er syk ganger tre, og nå har Emma enten fått magesjuka, eller bivikning av pencillinen pga lungene.. Så her skiftes det klær og bleier opptil flere ganger i timen.. I tillegg er hun forkjøla, men begynner heldigvis å bli bedre nå. Stakkars lille jenta mi! Håper hun blir frisk snart!


★ PUSS PUSS ★
8 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig, her er vi ikke ferdig enda, men det hjelper seg ;)

Stine sa...

Så koselig! Her skal jeg pynte på fredag, for da skal både mannen og størstejenta ut av huset :) Masse tid til pynt og vask! Gleder meg

Grete LW sa...

Koselig og pynte til jul <3 Gleder meg til å gjøre det samme:)
Næmmen har Emma snupp blitt dårligere :( Dakkar lita!! Masse god bedring! Må bli friskere til søndag da ;))
Klem <3

Stine sa...

PS: Hvor har du kjøpt det firkanta glasshuset helt til høyre på det øverste bildet? Leter etter en slik (som ikke er svart)

Line sa...

Tusen takk alle sammen! <3 Desember og jul er favorittene mine <3

Line sa...

Stine: Det er fra Casa, kjøpt i fjor sommer :)

Line sa...

Stine: Skjønner at du gleder deg, det er såå kos å pynte til jul! :) KOs deg masse i morgen:)

Line sa...

Grete: Ja, hun har dessverre blitt dårligere, men i dag er siste dag med antibiotika, så hun blir nok bedre til søndag, får vi håpe! :) Synes såå synd på henne ://

puss puss