lørdag 29. desember 2012

★ Cupcake-lue ★

Mens Emma var på sykehusene var hun så heldig å få noen strikka pledd, sokker, votter og luer i løpet av det lange oppholdet. Dette var gaver fra Amandaprosjektet - masker med meninger, som flere av dere kanskje har hørt om.

"Amandaprosjektet er oppkalt etter Amanda, som levde nesten hele livet sitt på Rikshospitalet, noen intense dager i juni 2010. Prosjektet handler om å hjelpe de som har fått en altfor tidlig og/eller tøff start på livet, og det gjennom tepper, luer, sokker og votter fra de minste, mini størrelsene, opp til størrelse 3 måneder. Alt i ull.
Våre små som har fått en tøff start på livet, trenger litt ekstra hjelp. Disse små plaggene gjør at de små nurkene kan bruke alle kreftene sine på å vokse og bli friske, og slippe bruke dyrebar energi for å holde varmen. Ullen gjør den jobben.
I tillegg til å varme de små, får vi daglige tilbakemeldinger fra foreldre, som i tillegg har opplevd varmen fra ull på et annet plan. Ullen barna deres får, oppleves som godhet fra totalt ukjente. Ullen gjør de voksne godt inn i ei vanskelig og tøff tid. Dette er rett og slett ull som varmer flere ganger!

Hilsen Bjørg og Bjørn
- foreldre til Amanda, og grunnleggere av Amandaprosjektet"

Jeg blir så rørt over det dem gjør! Det varmet virkelig både for Emma og oss! All ros til dem!

En av luene hun fikk, som vi brukte ekstra mye var den fine cupcake luen. Den var så søt, men hun fikk dessverre ikke brukt luene før på slutten av oppholdet. Hun brukte c-pap veldig lenge, og kunne derfor ikke bruke de strikka luene, i tillegg var den hun fikk stor til henne lenge, men når den endelig kunne brukes, ble den brukt mye!

Etterhvert ble luen for liten, men rett før jul var Emma heldig og fikk en ny av mormoren.


Denne ble laget litt for stor slik at den holder mye lengre, kanskje hele vinteren. Helt sjukt å tenke på hvor liten Emmalille var når hun ble født. Hjertet mitt, mitt alt!


 Ååå, mammaen smelter! Jeg er såå stolt!
 

På bildet over er Emma bare 2måneder gammel, og om bare noen få dager er hun allerede 9måneder! Hvor blir tiden av? Hvorfor går den så fort?


★ PUSS PUSS ★
2 kommentarer:

Vigdis Wiggen sa...

Emma er så utrolig søt! Veldig fin lue da :) Skjønner godt at du er stolt over datteren din <3

Vigdis Wiggen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.