lørdag 1. desember 2012

★ Emma - 8 måneder ★

Hurra, i dag er verdens beste og skjønneste Emma 8måneder, på 1.desember. Ååå, desember, favorittmåneden min! Håper det blir en rolig og koselig måned. Det ser hvertfall ut som at det blir en rolig måned i forhold til kontroller med Emma. Så langt vet vi bare om en kontroll, og det er jo helt utrolig om det bare blir denne ene, ikke til å tro.. Men det vet vi ikke ennå..

Første kalendergaven er også åpnet. Emma har nemlig fått kalender av mormoren i år, og papirposen falt godt i smak!


I dag er det som sagt 8 måneder siden Emma ble født, men det er også ett år siden jeg var på første UL med Emma i magehuset, kun 10+1 uke på vei. Husker det som det var i går. Jeg dro alene til Elverum, livredd pga at dette ss startet likt med det forrige, og det forrige endte veldig galt! Men jeg var også veldig spent på å se lille spire!


Bittelille Emma, med CRL på kun 3,13cm.. Er så utrolig takknemlig til Lillehammer, A-hus og Riksen som virkelig gjorde en fantastisk innsats, og reddet Emma!

Tenk på det, den 19.desember i år skulle vi egentlig ha sittet med en 1år gammel sønn, for et år siden skulle egentlig jeg ha vært høygravid.. Men på bildet over er lille Emma, kun 10+1 i magehuset, og her sitter vi, et år etter med en nydelig og perfekt datter på hele 8 måneder!

Det er litt rart og utrolig å tenke på hvor fort livet kan endre seg..


★ PUSS PUSS ★


2 kommentarer:

Vigdis Wiggen sa...

Gratulerer :)

Siv Helene sa...

Stor og flott jente :)

Ta gjerne turen innom :D