onsdag 26. desember 2012

★ Emmas første jul ★

Vi har hatt en veldig koselig jul så langt med familien! Dette er første julen som en liten familie, første julen til Emma, og første julen både Espen og jeg har fri.

Juleaften feiret vi hos mormoren, sammen med onkelen, Besten og min gudfar. Emmalille våknet jo med feber på mandag, men den ble heldigvis borte etter ett par timer! Vi spiste en god frokost, så på julemorgen på tv'n, spiste grøt, Espen fikk mandelen i år også, vi dro til kirka og ringte julen inn, vi spiste pinnekjøtt, ribbe og dessert, og avsluttet dagen med å åpne pakker. Kort sagt..

Her kommer et lite bilderas fra Emmas første jul:

Ei litt sliten frøken i pysjen ved frokostbordet. 

Pinnekjøtt er og blir den beste julematen!

 
Humøret og formen til Emma ble også bedre utover dagen. Her har hun pyntet seg og er klar for kvelden.
 
Emmas første julegave ble åpnet. En myk og god Ole Brumm bamse fra kusinen.
 

Emmas første jul ble veldig koselig og fin! Hun storkoste seg masse selvom hun startet dagen med feber. Hun skjønte nok at det var noe spesielt med denne dagen, for hun holdt seg våken store deler av dagen, og fulgte nøye med på alt som skjedde rundt henne. Også fikk hun jo såå masse fint! Bilder av gavene hennes kommer i et eget innlegg.


★ PUSS PUSS ★
1 kommentar:

Vigdis Wiggen sa...

Så fine bilder, og så blid ei frøken! Sjarmtroll:)
Jeg lurer på en ting, er Emma kald av seg? Tenker når hun har ofte på seg lue, og pleddet foran frokostbordet osv? Er det normalt for premature å være litt kald kanskje? :)