mandag 31. desember 2012

★ GODT NYTTÅR ★

Året 2011 trodde vi var det verste og tøffeste året, helt til år 2012 startet.. For 2012 har ikke gått smertefritt og har vært veldig vanskelig store deler!!! Det har skjedd utrolig mye, vi har vært mer en 1/4 av året på sykehus, vi har holdt pusten og kjempet.. 

Men vi vant! Vi vant verdens fineste mirakeljente som kjempet lenge og kom ikke så brått på oss, men 12 uker for tidlig. Vi har vært mye på kontroller med Emma på flere sykehus og av flere grunner, og en av grunnene vil dere få høre mer om i 2013 om dere vil følge oss videre, noe jeg håper dere vil.

Selv om dette har vært det tøffeste og det verste på mange måter, har det uten tvil vært det beste, pga Emma såklart! ..Men jeg håper år 2013 blir noe enklere å leve enn 2011 & 2012!


Jeg vil takke alle gamle og nye lesere for året som straks er over, og håper (som sagt) at dere blir med videre! Her kommer jeg til å fortsette som før.. (Tror jeg..) Med mammalivet, hverdagslivet på godt og vondt, interiør, DIY... Om dere ikke har noen innvendinger da? Smil.

Godt nyttår alle sammen, håper dere får en fin kveld og et fantastiskt fint år!


★ PUSS PUSS ★
2 kommentarer:

Vigdis Wiggen sa...

Jeg gleder meg veldig til å følge deg og Emma videre her på bloggen :)

Line sa...

Vigdis:

Så bra, koselig å høre! :D