tirsdag 12. mars 2013

★ Minneramme ★

På fredag begynte jeg så smått på minnerammen til Emma. Jeg kom ikke så veldig langt, for jeg fant plutselig ut at jeg hadde litt mye jeg ønsket å ha inni den. Klærne, UL-bilde, takkekort, fødselstavle, prematurbleia, smokk, + alt av div ledninger/elektroder o.l. som hun brukte på sykehuset. Så jeg fikk et problem.

Men jeg fikk prøvd meg litt fram, og nå er jeg snart ferdig. Under ser dere et par bilder fra fredagen, dette er ikke endelig resultat, men bare en prøve.


Jeg mangler bl.a. å velge bilder til ramma. Jeg har noen bilder fra sykehuset som jeg vil bruke, men hvilket? I tillegg har jeg noen bilder på laptopen som jeg må printe ut i dag. Om jeg får tak i noen fotoark her i Trysil.


Bilder kommer på bloggen så fort jeg er ferdig med minneramma.

Ha en fin dag i sola!


★ PUSS PUSS ★


2 kommentarer:

Lindi sa...

Kjempefin! :) Gleder meg til jeg får begynt på Lilly sin også, ser så kos ut å jobbe med! Jeg tror jeg kommer til å droppe å ha klær i den, men det er jo så mye småting man kan bruke utenom det. Kommer sikkert til å fylle den ganske så greit, hehe.

Line sa...

Lindi:

Tusen takk, men nå er den ganske forandret:P

Ja, det er veldig koselig å drive med, og jeg blir på en måte aldri ferdig med den:) Kommer på nye ideer hele tiden.. Men jeg må vel begynne å lime fast alt snart;) Klærne tar litt stor plass, så kan skjønne deg, men jeg må nok ha de med i ramma:)