torsdag 28. mars 2013

★ Utskrevet fra sykehuset ★

Emma er fortsatt syk, men takket være at vi har massevis av hjelpemidler og medisiner til Emma hjemme, syntes de på sykehuset at vi fortjente å nyte resten av påsken + bursdagsfeiring hjemme i Trysil. 

Vi fikk beskjed på tirsdag at hun ikke hadde RSV, og vi fikk slippe ut av isolatet. Det var et virus av noe slag, men siden hun har astma og lungeskade blir hun litt mer enn normalt syk. Emma har blitt mye bedre i forhold til hvor dårlig hun var når vi dro til sykehuset, og siden hun ikke har blitt verre, var det helt greit å få reise hjem. Hun har spist bra siden hun ble syk, men hadde likevel gått ned 100g på en uke..


Vi fortsetter å ha åpen retur pga astmaen, men vi håper det blir en god stund til en evt neste gang! Men på onsdag skal vi allerede tilbake på sykehuset. Emma skal bli innlagt igjen, ikke pga astma da...


Nå håper vi Emma blir 100% frisk snart! Det er så vondt å se henne slite så fælt med pusten og ha det så vondt. Hun har vært så frisk og fin etter at hun ble frisk fra RSV, helt til hun ble syk nå. og håper hun får en ny så fin periode.

Kos dere masse resten av påsken!


★ PUSS PUSS ★


2 kommentarer:

Anonym sa...

kor er smikka kjøpt?

Line sa...

Anonym:

Den er fra NameIt :)