søndag 19. februar 2012

19. februar 2012

I dag er datoen 19.februar 2012. Kanskje en helt vanlig dag for de fleste. En helt vanlig søndag hvor man er hjemme og slapper av før mandagen kommer og en ny jobbuke begynner. I dag er det kanskje en del av dere som har tradisjon med å bake hveteboller og fylle de med krem & syltetøy? Ja, for i dag er det fastelavnssøndag.

Den 19. i hver måned er en merkedag for oss. For i dag er det et 1/2 år siden vi mistet Dennis. 19.august er en dato jeg aldri kommer til å glemme. Fredag 19.august 2011 er en dag jeg aldri vil glemme.

Dette halvåret har vært veldig opp og ned for meg. Med veldig mye blandede følelser. I begynnelsen følte jeg meg helt tom. En stor bit av livet mitt ble brått revet bort fra meg, og de første månedene var veldig tøffe. Virkelig helt ubeskrivelig, det er så vanskelig å sette ord på det. Vi ble lovet at vi skulle få vår lille, fine engel hjem til oss bare noen dager etter aborten, men det at vi ikke fikk han hjem og fikk begravd han før mer enn to måneder etterpå gjorde nok det hele mye verre. Han var borte fra våre liv, han var ikke i magen lenger og han var heller ikke i nærheten av oss. 

Bare noen dager før gravleggingen fikk vi vite at jeg var gravid på nytt. Gleden var stor, men samtidig var vi med en gang veldig redde og bekymra for hvordan dette svangerskapet kom til å bli. Tiden etter har vært veldig opp og ned med blandede følelser. Det var dager med sorg og dager med glede, og jeg visste aldri hvilke følelser jeg kom til å ha i neste sekund.



I dag er det et halvt år siden vi tok abort og mistet Dennis 22 + 6. I dag er jeg 22 + 0 på vei med baby girl og situajonen er kristisk denne gangen også, og veldig likt med da jeg gikk med Dennis. Så dagene foran oss er veldig skremmende. Nå er jeg sengeliggende og vi håper jeg kommer meg til uke 23, så uke 24, 25, 26, 27 og 28. Uke 40 og 26.juni er veldig langt unna, og vi kan nesten se bort i fra det.. Dit kommer jeg nok aldri. Så vi har nesten satt 1.april, altså uke 28 som vår "termindato".

Vi har fortsatt trua, og holder oss positive, men det er ikke alltid like lett. Dette skal gå bra! 

Håper dere har hatt en mye bedre helg enn meg! 

-puss puss

5 kommentarer:

Min verden :) sa...

Detta går nok bra! :)
1.april er en kjempefin dag! :)

Masse lykke til videre! :)

Grete sa...

<3 mitt blør med dere i tapet og savnet av Dennis! Livet er urettferdig!! Håper såå inderlig at lillesøster til Dennis klarer seg i magehuset og at dere får verdens nydeligste jente med dere hjem!! Vi gleder oss til å bli kjent med henne <3 <3 Stooor klem <3 <3

Line sa...

Linda: Tusen takk:) Hehe, ja, du har vel bursdag du da?? ;)

Anne Myrvang sa...

Tenker masse på dere <3 Dette skal gå bra, Line!!!

Klemmer

Line sa...

Grete: Ja, livet er helt klart urettferdig! Han var så høyt ønsket, og han får vi aldri tilbake.. :'/ Det at jeg ble gravid så fort andre gangen tror jeg ikke var noen tilfeldighet. Så dette må gå bra! Det er ikke noe vi ønsker mer! <3
Vi gleder oss også til å bli kjent med den nye niesa vår <3 og tenk så mye artig de kommer til å ha det sammen framover <3 :D puss & kram <3