torsdag 1. mars 2012

1.mars 2012

Dagene her går egentlig ganske fort.. Eller fort og fort.. De går hvertfall og jeg er langt ifra rastløs ennå. Det er vel egentlig nå jeg bør være mest rastløs, for for hver dag som går så er jo sjansen 1-2% større for at det kan gå bra..

Nedtellingen til termin kan vi igrunn bare glemme, for det blir for langt. Så nå er det svangerskapsuke 28 som er vårt mål, og det er 1.april. Nå er vi ferdige med februar og det ble heldigvis ingen februarbaby, men det kan bli mars-, april-, mai-, juni- eller julibaby. De tre siste tror jeg vi kan utelukke selv om det beste hadde vært om hun kom i den perioden. Men nå er det først og fremt å ta en dag av gangen og å håpe på at vi klarer oss helt til 1.april. For nå har vi diskutert og funnet ut at det hadde virkelig vært supert om vi kunne komme tilbake til fine Lillehammer i uke 28. Og dit er det jo "bare" en måned til. Gjett om vi skal være glad om vi kommer oss dit a! Da er det nesten 100% sjans for at det går bra.


Men som legene sier.. Vi tar en dag av gangen, og for hver uke som går kommer vi et stort steg nærmere. Jeg ligger jo her som en tikkende bombe, så det er bare å ta det med ro og se på så mange serier som mulig. Det får hvertfall dagene mine til å gå om dagen.

I går hadde jeg koselig besøk av mamma og mine to herlige tantebarn. De hadde en plan om å lage en nedtellingskalender til meg, så jeg gleder meg veldig til å se resultatet! 

Håper dere koser dere i sola og har det fint. Jeg nyter sola og det fine været fra sykehusrommet, og synes det er veldig greit om jeg kan gjøre det i noen uker til. Så ses vi ute til sommeren. Hihi.. Smil.

-puss puss

6 kommentarer:

Marielle Katarina sa...

Føler på meg at det blir en mai-baby altså! ;)

Ida sa...

Liker du Grey's anatomy ell? Har de fire første sesongene, og kunne sendt dem med Espen, hvis du ikke har dem selv da :)

Line sa...

Marielle: Gjør du? :) Mai synes jeg er veldig langt unna, men om situasjonen ikke blir verre, så kan det gå.. :)

Line sa...

Ida: JA, Grey's er en av favorittene, så de vil jeg gjerne låne av deg:D

Ida sa...

Ja men da leverer jeg dem til Espen i kveld jeg :)

Line sa...

Supert! :D Tusen takk! Jeg gleder meg! :D