fredag 9. mars 2012

De gode nyhetene ♥

På tirsdag var det en uke siden jeg hadde vært på kontroll, og siden jeg skal på kontroll en gang i uka, ventet jeg spent på at legen skulle hente meg for ny ultralyd. Jeg var så utrolig nervøs og fryktet det verste, at de kom til å sette i gang fødselen. Dessverre så var det nok mye å gjøre den dagen, for legen min, nei han dukket ikke opp.. Da var det bare å grue seg til neste dag.. Onsdagen kom og jeg fikk besøk av verdens beste mamma. I minuttet hun hadde tenkt å dra kom legen og hentet meg. Mamma ble gledelig med og vi var alle tre veldig spente på hva de ville finne på ultralyden.

Ti sekunder etter jeg hadde lagt meg på benken sa legen med et stort smil "Dette ser bra ut!". Helt utrolig, men jeg visste ikke helt om jeg skulle tro det.. De kom jo sikkert til å finne noe..

Etter han hadde sett litt mer forklarte han det han så og de gode nyhetene. Den beste beskjeden var at morkaka så fin ut og at den IKKE hadde løsnet (mer). Hematomet hadde nesten blitt halvert og babygirl vokste som bare det. Hun hadde størrelsen til at hun kunne være i uke 25. Så mange gode nyheter! MEN.. Alt dette vil ikke si at jeg bare kan dra hjem og tro at alt vil gå bra. Det er fortsatt kritiskt og alt kan bli snudd på kort tid, men situasjonen er stabil og vi håper jeg kan gå med babygirl i magehuset noen uker til. Det hadde vært fint.

 

Han sa nå at det var veldig kritiskt da jeg ble innlagt for to uker siden. De var redde for at hematomet ville sette igang fødselen, at morkaka kunne løsne mer som ville gjøre at babygirl fikk mindre og kanskje ingen næring, og at hematomet skulle bli større. Pluss at jeg var i grenseland, uke 23, var sjansene små for at det ville gå bra.

Siden det meste så så bra ut, får jeg nå lov å bevege litt mer på meg. Så nå kan jeg tusle litt i gangene for å unngå å få blodpropp. De har stor respekt for blodpropp her, spesielt når man går gravid og er i denne situasjonen.

Det var så utrolig godt og betryggende å se at legen min var så blid og fornøyd med ultralyden. Gjett om vi ble letta a! Jeg ble litt redd for at de skulle sende meg hjem... Jeg måtte spørre en ekstra gang, og ble så glad for å høre at de hadde ingen planer om å sende meg hjem igjen. Så nå er jeg veldig klar for å være her noen uker til! Plutselig er jeg tilbake på Lillehammer.

Ha en super helg alle sammen! Vi snakkes mer iløpet av helgen.

♥puss puss♥

 

4 kommentarer:

Marielle Katarina sa...

Så godt å høre :D

Jannicke H sa...

Hurra! Jeg heier på dere :)

martine sa...

Så utrolig godt å høre! Håper det holder seg stabilt og fint i mange uker til! <3

Line sa...

<3 <3 <3

:)