tirsdag 20. mars 2012

En liten sykehusoppdatering

Har dere hatt en fin helg? Det håper jeg! Her har det gått litt i ett de siste dagene, og nå er jeg supersliten etter å ha mistet mye blod den siste uka. Vi har også hatt masse koselig besøk i helgen, så derfor har jeg ikke prioritert bloggen. Håper dere skjønner det!

Jeg har fått en del meldinger de siste dagene med spørsmål om hvordan det går, siden jeg har vært så stille.. Det setter jeg veldig stor pris på! Tuuusen hjertelig takk for omtanke! Dere er så søte og omtenksomme!


Jo, hvordan det går? Det går bra etter forholdene, men det har gått litt "tilbake" kan man si. Det har blitt mye mer kritiskt igjen, og senest på formiddagen i dag kom legen min innom og sa at det kanskje kunne bli keisersnitt i dag.. Det var jeg ikke helt forberedt på! Jeg har nemlig hatt mange, store blødninger, jeg har vært på to ultralyder og hatt x-antall ctg registreringer.. Alt dette siden lørdag. Så det har gått litt i ett og bekymringene er mange og enorme!

På ultralyden i dag skulle de sjekke om alt så bra ut med babygirl. For hvis det ikke sto bra til så måtte vi kanskje gjennomføre keisersnitt i dag. Dere kan tro jeg var nervøs! Men vet dere hva.. Alt så bra ut og hun ligger to dager forann seg selv i størrelse. Morkaka så glimrende ut og det er ingen tegn til morkakeløsning. Hematomet er der fortsatt og på samme størrelse som sist, altså 3 x 5,5cm. Et minus er at jeg har mistet litt fostervann, noe jordmødrene trodde jeg gjorde i mårres, og det hadde de rett i. Det er ikke krise-mye, men det er litt. Men hovedsaken er at babygirl sparker masse og har det veldig bra, så da tar vi en dag av gangen og blir supertakknemlig for hver ekstra dag babygirl får i magehuset sitt.

I helgen har vi hatt masse koselig besøk. På torsdag kom pappa Espen og var her fram til lørdagskvelden. I tillegg har vi hatt besøk av Bodil, tante Ida, onkel Kent, mormor og Widar. Superkoselig! På lørdag fikk jeg en ny gave av mamma siden jeg begynte i en ny uke, 26 + 0. Jeg fikk et superfint stjerneskjerf som dere ser på bildet over. Lucky me!

Håper alt er bra med dere! 

♥puss puss♥

 

 

2 kommentarer:

Marielle Katarina sa...

<3

Anonym sa...

Krysser fingrene for dere og håper snuppa holder seg inne mye lengre.
Ønsker dere lykke til videre. Følger deg spent fra sidelinjen.
Anne Berit