lørdag 17. mars 2012

26 + 0

En ny uke har gått og vi er nå en uke lengre og nærmere. Herlig! Jeg kjenner en stor lettelse for hver uke vi klarer oss.

I uke 23 var det ca 20% sjans for at hun ville overleve om det ble fødsel. I uke 24 var det ca 60% mens nå i uke 26 er det ca 75%. I neste uke er det hele 90%, som ikke er langt unna 100%. Man kan jo aldri være 100% sikker, men jeg blir veldig glad om vi kommer oss til uke 28. Vi gleder oss så utrolig mye til å se babygirl nå!!! Men nei, vi er ikke utålmodige! Vi tar livet (nesten) med ro og håper hun kan kose seg i magehuset noen uker til!

Nye magebilder fikk jeg også tatt i dag. Dagene går så fort så det er nesten så jeg glemmer å ta de, så minn meg gjerne på det om jeg skulle glemme det. Det er vel kanskje flere som kjenner til det å være gravid og glemsk? Smil.Høygravid? Nei, langt ifra! Det ser bare sånn ut på det nederste bildet. Det ble en litt feil vinkel.

I dag er det også bare 100dager igjen til termin. Jeg tviler på at vi kommer oss dit, men 100dager igjen, det er en fin milepæl det også! Smil.

Håper dere koser dere på lørdagskvelden!


♥puss puss♥

 

 

1 kommentar:

Irene sa...

Detta går bra! :) Gleder meg til å treffe dere, når den tid kommer.
Stor klem