mandag 5. mars 2012

Lykke

I går hadde jeg et veldig koselig besøk av tre av mine favoritter. Espen, mamma & Widar. Det var så utrolig godt å se Espen igjen, han har jeg savnet mye denne uka.. Så de tre timene de var her gikk helt klart altfor fort, men jeg var takknemlig til himmelen. Espen & mamma hadde med seg mye diverse til meg, bl.a. mange, ja mange pakker! Got to love it!

To av pakkene var pakker jeg hadde bestilt fra CDON. Så nå flyr dagene avgårde med serietitting og lesing. Smil.


Jeg er ikke så glad i å lese bøker, men disse to tenkte jeg å gi en sjanse siden jeg har hørt mye bra om dem. Smil. Er det noen som har lest disse bøkene? 

♥puss puss♥

2 kommentarer:

Irene sa...

Jeg har ikke lest noen av dem, begynte på drageløperen, men vart aldri ferdig (men det er ikke for sent enda) Men jeg er heller ingen lesehest! MEN det er en bok jeg vil anbefale; Tusen strålende soler , samme forfatter som drageløperen. Den klarte jeg ikke legge fra meg før den var ferdig lest, og da er den fengende ;)
Stor klem

Line sa...

Ja, den har jeg hørt mye bra om den også! :) Den var en av de hadde tenkt å klikke hjem, men den ble ikke valgt.. Men jeg får prøve meg på disse to først så får vi se åssen det går:P

Puss puss <3