lørdag 10. mars 2012

Ny uke & magebilder 25 + 0

Fra 25 uker & 0 dager til 25 uker & 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 800g
CRL: 22 cm
Full lengde: 30 cm


Fosteret er i begynnelsen av denne uken 23 uker gammelt. Allerede nå begynner det å bli liten boltreplass for fosteret i livmoren. Øyevipper dukker opp denne uken, og øynene vil snart kunne åpnes og lukkes!
Hjernen vokser fremdeles fort, og fosteret er en velproporsjonert liten minibaby. Fosteret begynner også å få lengre hår på hodet.

 25 + 0, tatt i dag.

YES! Da er vi inne i en ny uke, helt utrolig! Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle komme så langt for to-tre uker siden. Formen er bra og jeg har hørt en frisk og fin hjertelyd i dag. Nå venter vi på besøk av brodern, Grete & hennes mageboer og mine herlige tantebarn Mina & Magnus. Gleder meg, og i morgen får jeg besøk av mamma & Widar.

Romvenninna mi fødte en gutt i uke 26 i går, så nå er jeg alene og ensom på rommet. Men med så stor trafikk som det er på denne avdelingen så regner jeg med å få ei ny romvenninne snart.

Mamma har jo ordnet med gaver til meg for hver ny uke jeg kommer til. Ukens pakke inneholdt en pysjshorts & -trøye. Akkurat det jeg trengte!


Jeg lurer veldig på hvor langt jeg kommer i dette svangerskapet...  Neste milepæl er uke 26. Tror dere jeg klarer å komme meg dit?

♥puss puss♥

 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fine baby magen!<3

Er heelt sikker på att du kommer deg forbi uke 26 også jeg!:))

bodilsolvang sa...

Så fin du er :) Detta kjem tell og gå bra :D

kleem <3

Line sa...

Ja, det får vi håpe:)) det er jo ikke mange dagene igjen til uke 26;)

puss puss <3

Ellen N. Rønningen sa...

Jeg tror dette kommer til å gå kjempe bra ;) Masse lykke til, jeg følge spent med :)