søndag 6. mai 2012

Min første bok

Siden vi ble innlagt på sykehuset i uke 23 har jeg skrevet dagbok. Det skjedde mye i svangerskapet og det har skjedd enda mer etter at verdens fineste kom til verden. Det skjer veldig mye rundt henne hele tiden her på sykehuset. Legene ser på henne hver dag, vi får info av leger og sykepleiere flere ganger for dagen. Vekt, medisiner, næring, cpap, oksygen.. Det er veldig mye å ta inn og man glemmer fort. Alt blir skrevet ned i den røde boka. Eller det meste, for jeg klarer t.o.m. å glemme litt før det blir skrevet ned.

I forrige uke gikk jeg også til innkjøp av en annen bok som vil følge Emma gjennom den første tiden. Hvor man kan skrive inn om fødselen, familien, helsen, fine minner, min første jul, bursdag og ferie, mine første ord og skritt, osv... Dette er boken forelsket jeg meg helt i : Inkludert 4 sider med klistremerker som sidene og bildene kan pyntes med. 
Denne falt jeg helt pladask for, og mamma kjenner meg ganske godt, for hun kjøpte nemlig den samme til Emma ett par dager etterpå. Hehe..

Ikke sant den var fin? Jeg anbefaler den ihvertfall!

♥PUSS PUSS♥3 kommentarer:

Marielle Katarina sa...

Så utrolig fin! Hvor kjøpte dere den? :)

Line sa...

Ikke sant! :) Kjøpte den på Libris på Kremmertorget..

Jeanette sa...

Hei :) Kjempe fin blogg du har :) Og kjempe nydelig lita jente :) Er det sånn at du har to av den boka der ? Og kanskje vil selge den ene ? Har så lyst på den boka. Har litt stjerne og ole brumm dilla til frøkna i magen. Har lett og søkt overalt, men finner den ikke noen steder :/