søndag 17. juni 2012

Dennis har fått gravstein

Etter at vi mistet storebror Dennis lurte vi lenge på hvordan vi skulle gjøre det med gravlegging o.l. Grav eller Barnas minnelund, minnemarkering eller ikke, kors eller gravstein. Dennis fikk en liten, kjempefin minnemarkering med presten og de nærmeste i forbindelse med gravlegging. Han fikk en egen grav så vi hadde noe å gå til om vi trengte det, så vi visste hvor han lå, og det er jeg veldig glad for nå.

I de siste månedene har vi tenkt mye på om hva vi skulle gjøre med gravplassen hans, om han skulle få et nytt kors eller om vi skulle finne oss en naturstein og gravere den. Gravstein og gravering er langt i fra billig, og vi ville så gjerne gi han en fin grav, men hadde vi penger til det? NEI!

MEN...! For et par uker siden fikk vi en hyggelig beskjed om at Dennis hadde fått en gravstein, og at besteforeldrene hans skulle betale for sliping og gravering av steinen. LYKKE! Vi måtte bare bestemme oss asap om hva som skulle stå på steinen. En bekymring mindre, og Dennis har nå fått en søt, liten og kjempefin gravstein på graven sin! Noe han virkelig fortjente!


Lillesøster & storebror

Etter at jeg ble innlagt på sykehuset hadde jeg ikke mulighet til å besøke graven til storebror, men nå som vi endelig har kommet hjem er jeg på graven nesten hver dag, i forbindelse med trilletur med lillesøster.

Tusen takk til verdens snilleste besteforeldre for den fine gaven Dennis fikk!


PUSS PUSS


2 kommentarer:

Marielle Katarina sa...

Det var en kjempefin gravstein med nydelig tekst :)

Line sa...

Tusen takk! :) Ja, vi ble veldig fornøyd med den! Fin, enkel og grei <3