fredag 15. juni 2012

Sommernytt

Ja, nå som sommeren er her trenger man litt nytt, både til hjemmet og til seg selv. Eller sommer? Er det egentlig sommer nå? Hvor er sola? Er det noen som har sett den? 

I løpet av de 8ukene vi var på sykehuset i Elverum ble det en god del turer på kjøpesenteret som lå bare noen hundre meter unna sykehuset. Jeg fikk slått ihjel mye tid der, og butikkene tjente nok inn litt penger på meg. Jeg fikk kjøpt inn det siste vi trengte til Emma, og når det var gjort var det fortsatt igjen noen uker og litt penger igjen så jeg fikk kjøpt litt til meg selv og til leiligheten. Merker at jeg bruker minimalt med penger på meg selv etter at Emma kom til, men sånn er det, våre fine små kommer først! Hjerte


Kremmerhuset er en av favorittbutikkene mine når det kommer til interiør. Fatet, lysestakene og vasene over er derifra. Fikk dere forresten med dere at det var salg med -25% på hele butikken tirsdag-torsdag denne uken? Det gjorde jeg! Vi kjøpte hagemøbler på tirsdag, og jeg hadde flaks når jeg skulle på Kremmerhuset for å handle puter til hagemøblene, noen jeg har siklet på siden de kom. Jeg visste ikke at det var salg før jeg kom dit, så dere kan tro jeg ble glad!


Litt sommerfresht til garderoben kommer godt med! Neglelakker har jeg blitt litt småhekta på, og kjøper gjerne noen nye når jeg finner noen fine farger. Armbåndene over skal jeg klippe opp og gjøre om litt, et lite DIY-prosjekt. Blir det vellykket skal dere såklart få bilder når jeg er ferdig.



PUSS PUSS




1 kommentar:

Ingrid sa...

Så utrolig mye fint, elsker fatet med Kremmerhuset-stæsj! Min fav. butikk oxo :)