torsdag 5. juli 2012

Dagene flyr!

Ja, det gjør de! Hvor blir tiden av? Emma og jeg var en liten tur opp i halv sju tiden i dag for å gi henne litt mat, visa ha det til pappaEspen, og la oss for å sove litt igjen. Vi var oppe igjen litt før ti, og siden har Emma vært våken! Nå har klokka bikket tre og jeg har akkurat fått i meg frokost, hurra! Biola aprikos, mager vanilje kesam, banan, bringebær og mandler, NAM!


Tiden flyr og Emma vokser seg stor i rekordfart føler jeg! Hun har nå vært våken i over 5timer i strekk, det tyder på at hun har blitt stor. Nå har vi funnet fram alle de fine ranglene og lekene hun har fått og babygymmen tenkte vi å prøve snart, for det blir nok litt for kjedelig for a å bare ligge i vugga å stirre opp i løse lufta. Hun vokser så fort at foreldrene ikke henger med. Det er hvertfall veldig koselig å se at hun er så våken, og hun har helt klart blitt en skikkelig kosejente! Det liker jeg!

I går fikk jeg pakken jeg ventet på! Det var en splitter ny mobil og nettbrett, begge fra Samsung, og i fargen hvit, jeg er betatt! Så nå har jeg litt å pusle med når alle dagens gjøremål er gjort og Emma sover, for jeg skjønner ingenting!!! Det er litt å sette seg inn i..


Nå er snart Espen ferdig på jobb, så nå skal jeg hoppe fra sofaen til kjøleskapet for å se om det er noe som frister og kan bli til middag. Vi har forresten blitt sunne nå, så her går det i grønne saker og vann om dagen! Det er ikke bare bare å ha to svangerskap på kort tid, spesielt når det går galt første gangen. Sorg og sukker på samme sted er ikke en bra kombinasjon!

Forresten, jeg har jo ikke vist dere rommet til Emma ennå.. Er det noen som vil se det?PUSS PUSS
1 kommentar:

Inger Johanne sa...

Selvfølgelig vil vi se rommet!
Husk å nyte dagene, for de går fortere og fortere jo større ungene blir.