lørdag 7. juli 2012

Dåp

I morgen er Emma allerede 14uker gammel og vi tenker mye på dåp om dagen. Planen var å ha dåpen første søndagen i september, vi hadde ringt kirkekontoret og satt av den dagen, men et par dager etter måtte vi "avbestille".. Noen i familien skulle på tur, så vi måtte finne oss en ny dato. Vi har ikke blitt enige om når ennå, pga sommerferietider må vi utelukke juli og begynnelsen av august. 19.august er det gudstjeneste igjen, men den dagen er veldig utelukket siden det er datoen til storebror Dennis. Første søndagen i september passet dårlig, vi er bedt i bryllup en lørdag, og elgjakta begynner 25.september, så vi kan se bort i fra september også. Desember er det tid for førjuls-stress, så da står oktober og november igjen. Vi må finne en søndag som passer i en av de to månedene! ...Helst i oktober..


Selv om det er en god stund igjen til dåp, er mammaen godt i gang med planlegging og innkjøp! Hun skal jo bare bli døpt en gang i livet sitt, så jeg vil at det skal være mest mulig gjennomført, fint og at det blir en minnerik dag! Satser på at vi får til det! ...Med litt hjelp av familien! 


I går fikk jeg en stoooor pakke fra panduro med diverse scrapbookting som skal brukes til bl.a. dåpen. Invitasjoner og bortkort! Jeg vet sånn ca hvordan jeg vil ha det, men temaet på dagen er vi ikke helt 100% sikre på ennå...

Emma klarer ikke å bestemme seg... Prikker...? Eller... Stjerner? Mammaen er veldig glad i begge deler, og tror hun nesten vet hva det blir.

Prikker eller stjerner, dere?


PUSS PUSS
3 kommentarer:

Anonym sa...

Stjerner :)
Anne Berit

Line sa...

Ja, vi heller mest mot det.. :)

Vigdis Wiggen sa...

Vi skal ha prikker :-) Har kjøpt diverse på ebay jeg da. Gleder meg til å se hvordan dere planlegger dåpen, og hvordan den blir til slutt :)