onsdag 1. august 2012

4 måneder!

HURRA! I dag er vår fine Emma 4 måneder gammel! Tenk på det, tiden flyr jo så fort, og nå har vi snart vært hjemme i 2 måneder.


Jenta vår har god matlyst, vokser bra, og utvikler seg mer og mer! I det siste har hun gitt oss mange fine smil, og det smelter et mamma- og pappahjerte! Nå er det en stund siden hun begynte å sove igjennom nettene, 6-7timer sammenhengende, men i det siste sover hun 9, nesten 10 timer! Det er utrolig godt for mammaen og pappaen, for det verste er å stå opp om nettene for bleieskift og måltid! Når hun sover så mye om nettene får vi også mange koselige våkenperioder med henne på dagtid! Vi synger, tuller, danser, hopper og koser oss så mye! 


For noen dager siden skulle hun egentlig ha vært 1måned gammel kanskje, men her har vi ei god og erfaren jente på 4 måneder. Jeg elsker henne over alt på jord, og er så takknemlig for all hjelpen vi fikk under svangerskapet og etter hun kom til! Hadde vi ikke fått hjelp, hadde vi ikke hatt Emma her hos oss i dag.. Jeg er så heldig, for hun er verdens vakreste!


PUSS PUSS


Ingen kommentarer: