fredag 31. august 2012

Bakedag!

Så mye energi jeg har om dagen! Jeg liker det! I går var Emma sliten, kosete, mammadalt og ville ikke spise, sikkert pga vaksinen hun tok dagen før.. Så førsten på dagen fikk jeg ikke gjort noe, men når pappaen kom hjem ble det pappakos på Emma, så jeg fikk gjort litt diverse til dåpen. Jeg kom godt i gang med invitasjonene, 3 av 4 sider, jeg fikk gjort ferdig kubbelysene m/bilde, husarbeid og dilla litt med interiør! Nye bilder av gangen kommer.


I dag er det bakedag her i huset! Jeg skal prøve ut litt forskjellige oppskrifter til dåpen.. Det verste jeg vet er å ta sjanse på en oppskrift jeg ikke har prøvd ut, til noe viktig, og faile! Så da blir det kakebaking, foccacia og scones i dag, i tillegg tenkte jeg å prøve ut en litt sunnere oppskrift på pizza til middag i dag. Emma er også så sliten om dagen, og sover nå søtt i vugga si, så da passer det perfekt for meg å bruke litt tid på kjøkkenet i dag.


Nyt siste sommerdagen i dag, i morgen er det september og HØST! Høsten er min favoritt, så jeg gleder meg!


PUSS PUSS


4 kommentarer:

Marielle Katarina sa...

Dette er farlig for meg som gravid å lese :D Den frostingen der....NAM

ååh, de kodene man må skrive for å kommentere er så vanskelige noen ganger. Har prøvd sånn seriøst 6 ganger nå :D hahah

Line sa...

Hehe, det vil jeg tro, men du er sterk! ;) ikke la deg friste! :)

hehe, har du? Det visste jeg ikke, så utrolig irriterende! Tåpelig at det skal være så vanskelig! :/

Siv Helene sa...

Åh det så utrolig godt ut :)

Liker bloggen din veldig godt så har lagt den til på leselista mi :)

Jeg blogger om svangerskapet og prinsessa vi snart venter.. Om du vil følge meg kan jeg sende deg en blogginvitasjon via e-post om du ønsker ? :)

Ha en strålende dag :)

Line sa...

Siv Helene: Tusen takk:) Har du låst bloggen din? :) Ja, jeg vil veldig gjerne følge bloggen din, så en invitasjon hadde vært koselig:)

Ha en super helg! :)

puss puss