torsdag 30. august 2012

Kontroller, kontroller, kontroller..

Vaksine #2 gikk veldig bra i går! Det ble noen skrik, men så fort hun får smokken roer hun seg og koser seg veldig. 

Turen til helsestasjonen var den fjerde kontrollen siden forrige onsdag, stakkars Emma! Hun er sliten og vi ser det på hele henne. Stresser og skriker, hun som er så rolig og nesten aldri skriker! Nå skal mamma og Emma roe ned resten av uka, for på mandag er det ny time hos fysioterapauten, da skal Emma trene. Hun får oppfølging hos fysio pga at hun er født såpass mange uker for tidlig, for det sies at de som er født for tidlig kan ligge litt etter de andre i utvikling. Vi er veldig glad for at Emma får så bra oppfølging som hun får, men når det går utover Emma, at hun blir helt utslitt og er på 5 kontroller på under 2uker, da er det ikke så gøy.

Jeg pratet med helsesøster om det, så nå skal hun og fysio prøve å samkjøre timene framover, så det ikke blir for mye fram og tilbake for Emma.


Nå går hun til helsesøster, fysio, ørelege og poliklinikken for barn i Elverum. I tillegg skal hun fra oktober - mai få en typ "vaksine" hver måned pga at hun er født for tidlig og har et svakere immunforsvar enn andre babyer, som skal hindre henne i å få RS virus. Helsesøstra og vi krysser fingrene for at vi kan ta den her i Trysil, så vi slipper å dra helt til Elverum for å ta denne "vaksinen" en gang i måneden i åtte måneder. Helsesøstra har nemlig aldri vært borti dette før, så nå jobber på spreng for å finne ut om hun kan ta "vaksinen" eller ikke!


PUSS PUSSIngen kommentarer: