fredag 24. august 2012

Emma på Rikshospitalet

Seint i går kveld kom vi hjem fra et koselig besøk hos mormor og besten, og et mindre koselig besøk på Rikshospitalet i Oslo. Emma var på ny kontroll som gikk bra bortsett fra da de skulle prøve å ta blodprøve av henne. Etter 4 smertefulle forsøk, mye hyling og stikk i begge armer og i hodet hadde vi ei veldig sliten jente. Vaksine på onsdag og blodprøver i går, dere kan tro hun er sliten i dag! Stakkars lille! Det verste er at det ikke er lenge igjen til neste gang, for allerede på førstkommende onsdag skal hun ta en ny vaksine.


Emma blid som ei sol før vi gikk!
 

 .. Ei sliten og utslitt Emma etter mange stikk.. Stakkars!


Takket være Lillehammer & Rikshospitalet har vi verdens fineste jente hos oss i dag! Det er veldig rart å dra tilbake til Riksen etter alt vi har opplevd og vært igjennom der! Vi visste jo ikke hvordan det ville gå.. For hver dag som Emma holdt seg i magen økte sjansen for at hun ville overleve med 1-2%. Hvert minutt, hver time, hver dag, hver uke som gikk var uhyre viktig! Hver uke som gikk var en stor milepæl, og jeg det er så utrolig bra at både hun og jeg holdt ut til uke 28, for de siste ukene før fødselen var jeg helt utslitt! Det tok på både fysisk og psykisk! Og med en veldig lav blodprosent gjorde det ikke meg sterkere og situasjonen bedre... Men vi klarte det!!!


Jeg er så utrolig glad for at alt er bra med henne, og at hun får så bra oppfølging! Det letter et mammahjerte!


PUSS PUSS2 kommentarer:

Anonym sa...

Og der gjorde du meg motivert for nattevaktshelg på Riksen og nyfødt! Takk. Kjempe koselig at alt går så bra' Emma har blitt så stor :D Pia

Line sa...

Så bra, Pia! :D Dere gjør en fantastisk jobb! Keep up the good work! <3